- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
válasz
Vikusz77 #5446 üzenetére
Ha pontosna tudni akarod kérdezz meg egy szerelőt aki ilyeneket javít hány üzemóra után kell cserélni a szénkefét ebben a típusban ez alapján mm kopásból az új mellette van te is ki tudod számolni , nekem nehéz megbecsülni (rapszódikusan használom).De annyit találtam a neten hogy ebben a maróban tartós típusú szénkefe van.A szénkefe egy körfűrész életében nem számottevő költség 2000Ft és a körfűrész nem 23000-el forg percenként hanem talán 6000 max
Számmottevő, ha a forgórész tengelyvégen levő fogaskerék (pici) ha elkopik akkor forgórész csere( teljes forgórész )ami a gép árának harmada-fele.Én így jártam a metabóval 18000-ért adnának bele egy új forgórészt+ 2500Ft kárt tettem benne mert eltörtem a szénkefe tartó egyik prespán lemezkét amikor rácsuktam a gép burkolatot.
Vettem egy nagyobb gépet (ami merülő ) ez remélem strapabíróbb lesz a másik gép meg a sufniba pihen. Ha kell olcsón átadom , javítható (szervízben kérnek 2-3000Ft+ alkatrész lásd fenn) 2 éve ennyi volt.Lap is van hozzá (kisebb a furata mint az új gépem tengely átmérője ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest