Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzlu
tag
Lenne még egy nagyon fontos kérdésem. Lenne sok, de nem akarok senki agyára menni. A központi műszer a téma, minden műhely legfontosabb eleme: a körfűrész. Van három fázis, de nem akarok valami súlyos öntvény ipari gépet venni - egyelőre. Tudom-tudom, öntvény az igazi, meg az erő, stb.
Van rá egy 150-em. Nézegettem néhány tonna videót, olvastam nagyon nagyon sok véleményt sok cuccról. Teljesen összezavarodtam. Ami nekem lejött, az az, hogy 200-ig bezárólag mindegy, mi a neve, ugyanaz a szar szinte, afelett már kapsz jót 3 kilótól, de azért meg már szerencsével öntvényt vesz az ember.
Szóval kellene nekem egy sima kis asztali körfűrész max 150 körül, ami elbír keményfával is, persze nem napi 40 köbméterrel, pontosan dolgozik, és nem hullik atomjaira hónapokon belül. A többi nem érdekel, nem örökre veszem.
Ki mit ajánl?
(mellékesen megjegyzem, hogy tervben van táblásított, hosszabb anyagok hosszvágása, azt ezekkel hogy lehet megoldani? Kocsi ugye nincs hozzájuk)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest