- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
thyeby #40358 üzenetére
A bakhatást én is így gondoltam, mindaddig amig kinem egyenesítette a szalagot a dewalt gépem. Azóta úgy próbálom beállítani, hogy kicsit lelógjanak a fogak. A baj az én esetemben ott kezdődik, hogy nem tudom mennyi a kicsi. Talán 2-3 mm is a túllógatás, amit mostanában igyekszek megfelezni. A hosszabb vágások így is csak nagyon lassú előtolásal sikerülnek. A szalag Boronkaytól van 0.38x13mm, rönk esetében ,80-100cm hossz, kaloda és a vezető használat mellett többé kevésbé sikeres. Egyenlőre a középen futtatást nem merem kipróbálni, de arra ezekután törekedni fogok hogy ne lógjanak le a fogak, mert én is hajlok arra, hogy az egyenes vonaltól való eltérést ez a beállítási tudatlanságom okozza.Arról nem beszélek, hogy a 6mm-es szalagot soha nem mertem feltenni, pedíg időnként szükséges lenne. A másik nagyon érzékeny pontja a beállításnak a kerék dőlése és persze lehet ezt sem gondolom jól, az alsót is szükséges állítani, mintha jobb eredményeket érnék el mióta vele is próbálkozom. Ezek után mondja valaki, hogy a gépeknek nincs lelkük?? Na ezt nem tudom, de az biztos, hogy lehelet finom mozdulatok lehetnek csak eredményesek a beállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest