Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
aszamóca #37472 üzenetére
Talán nem jó szó az "elítélés" mert erről szó sincs, én csupán hangosan gondolkodom arról, hogy valószínűleg vannak előnyei és hátrányai is annak, ha a tokmány pofái úgymond "hegyesek". De nyilván az is megszabja, hogy mennyire lehet "hegyes" egy pofa, hogy milyen minőségű acélból készül, hogyan van megedzve. No, mindegy, ezt egy gépész tudná megmondani. Az biztos, hogy az én régi, ipari asztali öntvény fúróm tokmányába be tudok fogni 1mm alatti fúrót is, a fűszerboltos kis kompakt (sokak által szidott, szerintem nem annyira rossz) fúrógépbe csak 1,5mm felett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest