Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Longeye #2129 üzenetére
Nahh, most aludt el a srác.
Nem volt időm napközben gép elé ülni."Esküszöm, mintha élnének! "
van egy dumád!
"Nem fogom rögzíteni sem szöggel, sem csavarral, mert megtartja magát a saját súlyánál fogva. 4m-es deszkáknak már van annyi súlyuk szerintem."
Ez is járható út, azonban két dologra hívnám fel a szíves figyelmedet:
- Ha nem teríted a teljes felületet, akkor fékezés közben kimehet a lábad alól.
- Ez a fa még nem állapodott meg. (magyarul még nedves, és vetemedésre erősen hajlamos) Ha ez megtörténik, és egy setét januári estén transzportálod a karácsonyfa díszeket, dobozos szaltó lehet belőle, aminek egyenes következménye, hogy a párod szipogni fog a sok kedves karácsonyfadísz romjai fölött, majd leszalad a garázsba, hogy felhozza a kocsiból az elsősegélydobozt, és ellássa vértől sziszegő volt vőlegénye nyílt sebeit.Szóval lehet, hogy mégiscsak üdvös lenne azokat a deszkákat legalább a két végén két-két csavarral odaszkrjúdrájverelni (egy csavar, hogy ne mozoghasson, egy pedig, hogy ne is vetemedjen.) Ez az egész szerintem nem tart tovább negyed óránál, és nem kerül többe ötszáz magyar királyi koronánál. (...és visszabontani is gyerekjáték...)
Mégvalamit: Nincs ugye olyan kötés a tyúkbeleiden odafönt, ami később tüzet okozhat? Megfelelő keresztmetszetű drótok azok ugye? Biztosan látta villanyszerelő is! (Nehogy egy napon eszedbe jussak, hogy úgy kezdtük a beszélgetést, hogy én a tűzoltóbácsikkal riasztottalak el a nikecelltől.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adobe Premiere topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest