Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
epmd
tag
válasz
antallaci #18139 üzenetére
Az is baj talán ,ha valakinek bútor kell egyből asztalost(asztalosokat) hív!Tudja hogy nincs rá három forintja se,de abban reménykedik hogy az általa kinézett 2 milliós olasz konyhát hátha ismétlem hátha valamelyik szakember megcsinálja neki 150 ezerért!Ha az ember a felmérésért pénzt kérne,csak ebből megélne!Ha ezt előre bejelenti az ember akkor már nem is hívják,pedig 10-ből 8-szor potyára megy!D ő egy percet se lenne hajlandó ingyen dolgozni!
Én amikor gépesítettem magam akkor még volt értéke a pénznek! Ez előtt mondjuk 10 éve berendeztem egy kis újépítésű lakást 300k-ért,amiből fele volt a munkadíj,akkor gondolkodás nélkül megvettem a bosch lamellózót 73k-ért!Manapság meg egy kézi csavarhúzót se!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest