- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
válasz
thyeby #10832 üzenetére
Részemről annyit - ha még nem megyek az agyatokra -, hogy 30-40mm-nél nagyobb dolgokat előreláthatóan csak az esetek 5 %-ban kellene maximum vágnom, így a vágásmagasság nem szempont.
A Proxxonnal kezdtem, hiszen főként kisebb dolgok pontos vágásához kerestem valamit. Ezért a 3-4kW-os motorteljesítmény nem szükséges.
Ha lassaban vágok el egy deszkát fél perccel, az nem gond nekem.
( Csupán csak nem szeretnék egy ipari hulladékot venni. )vagy esetleg:
Külföldről GTS 10Tudom, hogy a döntést nekem kell meghoznom, de nem egyszerű.
Itt (MLT 100) a Customer Review-ben van egy negatív vélemény róla.
By Colin Massey on 30th May 2011
I bought this saw thinking Makita had a good reputation and I own several Makita tools which I like a lot. The finish on the table welds and bends is so poor that adjustinng the guide along the front is impossible. If I had used it a lot and noticed this earlier I would have taken it back for a refund. As it is I have had it over a year and now feel stuck with it. If you are going to buy one get it out of the box and have a long hard examination of all the welds and squareness of the edges.A többi vélemény vagy semleges, vagy pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest