- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
válasz
thyeby #10832 üzenetére
Részemről annyit - ha még nem megyek az agyatokra -, hogy 30-40mm-nél nagyobb dolgokat előreláthatóan csak az esetek 5 %-ban kellene maximum vágnom, így a vágásmagasság nem szempont.
A Proxxonnal kezdtem, hiszen főként kisebb dolgok pontos vágásához kerestem valamit. Ezért a 3-4kW-os motorteljesítmény nem szükséges.
Ha lassaban vágok el egy deszkát fél perccel, az nem gond nekem.
( Csupán csak nem szeretnék egy ipari hulladékot venni. )vagy esetleg:
Külföldről GTS 10Tudom, hogy a döntést nekem kell meghoznom, de nem egyszerű.
Itt (MLT 100) a Customer Review-ben van egy negatív vélemény róla.
By Colin Massey on 30th May 2011
I bought this saw thinking Makita had a good reputation and I own several Makita tools which I like a lot. The finish on the table welds and bends is so poor that adjustinng the guide along the front is impossible. If I had used it a lot and noticed this earlier I would have taken it back for a refund. As it is I have had it over a year and now feel stuck with it. If you are going to buy one get it out of the box and have a long hard examination of all the welds and squareness of the edges.A többi vélemény vagy semleges, vagy pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest