- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
limpi
aktív tag
Még lenne egy lame kérdésem:
Jól gondolom, hogy az RT-AX86U három antennáját mind felfele állítva (tehát ahogyan a marketing fotók többségén látható) érdemes használni, ha csak földszinti szobákból csatlakoznak rá?
Erre az egész függőlegesre gondolok (merthogy a készülék egyébként kicsit döntött ami gondolom csak design miatt van):
(Nemrég olvastam olyasmit, hogy a két szélső antennát akkor érdemes kb. 45 fokban eldönteni, ha emeleti szobákból is akarják használni.)
Vagy ha nem jól gondolom, akkor milyen antenna elrendezés ajánlott 3 antennás router-nél, ha csak földszinti szobákat kell ellásson?A régi RT-N18U router-em antennái egyébként mindig is úgy voltak beállítva, hogy a két szélső kb. 45 fokban eldöntve, a középső meg felfele állítva. De lehet, hogy végig helytelenül és jobb lett volna a vétel a távolabbi szobákban, ha mind felfele áll...
(A csatornákkal szórakoztam anno, amikor beállítottam, de az antennák döntögetésével már nem igazán...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest