Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Egy E6600-at szeretnék tuningolni, és az asus p5k és a giga p35-ds3 között hezitálok.
Tudom, hogy ez ASUS topic, és valszeg mindenki elfogult, de mégis, miért jobb az ASUS?
Előre is köszi a válaszokat.
[Szerkesztve]Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
subaruwrc
félisten
ennek melyik részét nem érted? nem genyaságból hanem komolyan kérdezem. mondd el mi nem vili és írom. screeneket nem fogsz kapni lista meg nincs
forguet: nem ismerem a gigát de asus erősebb tuningban és talán stabilabb feszei vannak meg talán a biosa is jobb.
ui: mivan gyerekek mindenki kidőlt én szedek itt egyedül béres cseppet?
[Szerkesztve] -
ImI87
őstag
Hello!
Beléptem a klubba egy P5K Premium-mal
Voltak kezdeti nehézségek (a gyárilag rajta lévő bios-szal nem akart elindulni, és össze-vissza fagyott meg restartolt), de bios update után már minden frankó. Olyan igényes minden téren, minden cuccot adnak hozzá, a bios isteni, stb.......
Még egyenlőre ismerkedünk, tuning eredmények hamarosan lesznek. Van benne egy E6750 meg 2*1GB Crucial, ezeket kellene megizzasztani
ImI -
palwolf
tag
Sziasztok!
Úgy tünik, kifogtam egy hibás(?) lapot..
A gond az, hogy ha belerakok 4 Gb ramot (4*1GB), akkor memóriahibát 'generál' a lap (-> Win kék halál). A memók pretested ST T800-asok (thx to Ősember ), melyeket QVL szerint is támogat a lap, és ha csak 2 giga van benne, akkor minden OK, függetlenül attol hogy sárga vagy fekete foglalatba rakom öket (8 órányi orthos gond nélkül lefut). A memóriák 800MHz-en mennek (4-4-4-8, 2.25V), proci tuningot is levettem, de ez nem változtatott semmit. A memhibát egyébként mindig ua ott dobja ki a Memtest (3348Mb-nál), és azt is megfigyeltem hogy boot-nál, mikor a lap leszámolja a memóriát, egy pillanatra megakad ennél a 3348. MB-nál..
Ez fizikai hiba vagy van rá esély hogy az ujabb biostól megjavul a lap?
Vagy valakinek volt már hasonló esete?
[Szerkesztve] -
Ati007
őstag
holnap megveszem én is a lapot aztán jöhet a tuning
a blitz formula megéri a többlet pénzt vagy maradjak a prémiumnál? -
Ati007
őstag
a premiumra is van vdrop pencil mod? kell egyáltalán?
-
aboriginal74
tag
Hy All!
Gyerekek megvan a ''vas'' igaz izzasztani még nem akartam, húzni csak akkor akarom, ha megvan a nagy táp hozzá... kisebb fennakadás volt vele ''processor Ucode loading error''
, de ez BIOS frissítés után megoldódott. A memória köszönhetően BREKK-nek tökéletesen működik.
Asus P5K Deluxe/Wifi-AP
Intel CORE2 Quad Q6600
2x1024Mb 1066+ Vitesta Extreme Edition EPP-s kit (5 5 5 15) 32500,- van
Micron GMH! @1250Mhz!i don't know, but i need energy
-
Orb1337
tag
Sima P5k-n alap bioszt megéri frissíteni? látványos válltozás várható-e?
-
Gaben01
őstag
Pencil vmod nélkül általában mennyit dropol egy sima P5K?Nálam 1,325V bios/ 1,288V cpu-z idle,terhelés alatt ez leesik 1,272V-ra
A cerkás vmod esetén eddig a legjobb eredmény 1,325V bios/ 1,312V idle, 1,304V terhelés alatt.De ez még így is elég durva.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Gaben01
őstag
válasz subaruwrc #1141 üzenetére
Valamiért nem nagyon marad meg a grafit az smd felületén.Próbáltam 2B,4B,5B és IKEA ( ) cerkával,az utóbbival sikerült a legjobban a dolog (1,325/1,312).Nagyon gondolkodok a forrasztós megoldáson,csak tapasztalat hiányában nem nagyon merek belevágni.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Gaben01
őstag
válasz Zoli329 #1145 üzenetére
Milyen cerkával?Esetleg van valami amire oda kell figyelni? (cerkázás után cellux rá,vagy csak megsatírozod és kész?Az smd körül marad grafitpor,azt ha lefújom gondolom megy az smd felületéről is)
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Brumi˘
addikt
válasz Gaben01 #1146 üzenetére
Én már megcsináltam 3 lapot + a vidkarimat egy mezei 2b-s cerkával. Lényeg nem kell csihatolni , párszor áthúzod rajta annak elégnek kell lenni, mert utánna már csak leszeded amit felvittél. 4b-s vagy puhább pont ezért nem jó, mert nagyon porlik és amint áthúzod 5×-6× már leszeded azt amit előtte felvittél.
-
fanti
addikt
Sziasztok!
Giga laprol váltok : 965 DS3 rev 3.3-ról Asus P5KC-re.
Kérdéseim:
Az asuson is lehet a biosban profilokat elmenteni? Ilyen tuningprofilokra gondolok, amiket lementhetek, és utána csak betöltök ha kell.
Ha tuningkísérlet nem sikerül, ez a lap is visszaáll alaphelyzetbe és nem kell szétszedni és manuálisan a cmos clear jumperrel bohóckodni?
E4300-at hajtanék benne 9x334-en 4x1GB Kingston value DDR2 667-es memcsivel és egy MSI 7900 GTO-val, valamint 2x500GB SATAII Samsung HDD-vel.
Üdv, és köszönöm ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest