Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Valami a feszkó áramkörrel lesz sztem, mert a ramok sztem kapnának delejt, ha az északi híd kinyiffan. A tracer világit, ha delejt kap, vagy csak ha megy is adott frekin (post után)?
Achi-val közbe ha tudsz dumálj, mert jobban keni a témát mint én, meg azt is kérdezd meg mit nézzzünk meg. -
szacsee
nagyúr
He, vmi eszembe jutott:
Ha a ramokat kiveszed csipog-e és ha a ramok benne vannak és a VGA-t veszed ki akkor is csipog-e, vagy eggyiknél sem?
Szedd szanaszíjjel, elemet ki cmost: clearr-re, hagyd állni egy darabig és rakd össze.
Indításkor ha löket kell áram alatt pakold át meg vissza a cmos jumpert.
A másik memókon most mien bios van sütve? mer ha 800-as körüli akkor ok (feszigény miatt), ha magasabb akkor viszem a kingmaxokat is. -
-
[Vazz]
tag
Annyira nem baromségnak szántam, mert nekem is ugyanez volt és recsegett döcögött meg minden baja volt a szerencsétlen rendszernek ata-vinyóval. De miután átraktam sata vinyóra a rendszert semmi gond nem volt vele. Az mellett elmegy az ata vinyó csak a rendszert én nem telepíteném rá.
-
-
Zoli329
addikt
Na mit szólsz a 8x450hez? Nem sovány szerinted kicsit?
Más nem csak konkrétan tőled:
Ügye bizonyos nb feszeknél 1x lesz a pci-e sebesség. A miértet nem tudom. Melyik is lenne az elsődleges pci-e 16x slot? Mert sandra szerint most a másodlagosban van (felső). Át kéne pakolni, hátha? (de akkor meg nagyon fűtené a hangkarit..)
[Szerkesztve] -
bim
veterán
nekem az a stabil ha 2-3 orát megy a blend és utána 1 hétig nyúzza mindenk és nem akad ki,nem dob kékhalált,nem fagy le.
ez stabil.
volt hogy 8 órát ment az orthos aztán játékbol ugy kivágott hogy öröm volt nézni.
de persze mindenki azzal tölti a szabadidejét amivel kedve tartja. -
Achill3uS
nagyúr
50k-s potinak álcázott cerkával azért irtam be, mert forrasztással ilyet még nem láttam, eddig minden lapnál el tudtam érni a 0-t, sőt, rendszerint fölé is adtak.. egyébként ennek a lapnak a socket lefogatója is kicsit másképp néz ki mint ''szokott''..
Brumi: nem Ninja-m van, hanem TR Ultra120 Extreme, de ugytudom rámegy az összes Scythe hütő, ez elég sablon lap"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
tudom, azér irtam be na mind1, holnap megmüködöm a vcore-modot, az fel szokott dobni alapbol még 1 századot
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
skoos
őstag
35-40 nél nem terveztem többet, de, ha van bazihűdedurva jó ajánlatod, megfontolom többért is...csak legyen értelme. KCben a 12UBS meg a szín ( ) illetve a ddr3 fogott meg. Nem tudom mennyire állíthatók jól és pontosan a frekik, de az is fontos lenne. Nem szeretnék többet adni neki, mint amennyire szüksége van, elvégre a tojást nem a gép tetején főzöm.
-
vazimódó
senior tag
1,58V win alatt.
Ati007:Léggyel szép nagyon. Vízzel abban a lapban igen durva lesz.
spiercell értem.Egyelőre nem tudok mit tanácsolni. Gondolom új win-t nem szivesen telepítenél.
[Szerkesztve]"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B460M DS3H alaplap Intel i3-10100 processzorral, CoolerMaster hűtővel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz PVXR548G80C38K
- X79 E5 V3.2 S1 + E5 Xeon 2687W + 32GB Ram + Raijintek óriáshűtő
- Asus TUF X299 Mark I.
- Gigabyte GA-P55-UD6 Alaplap/ Intel CPU Core i7-860 Ingyenes szállításal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest