Aktív témák

• hzcs

senior tag

válasz rYaN- #3536 üzenetére

A6-om van igen.
    Hiába jelentem ott be, mert kér egy osztrák vagy német helyet, ahova kimegy a futár. Namármost ich bin ungarische magyar, ohne deutsche addresse :) Ha meg csak simán bejelenteném, hogy mi a baja, akkor ők nem tudnak vele mit tenni :)
    Egyébként elszomorító, hogy (szerintem) egy ilyen jó cég, mint az Asus, leégeti magát azzal, hogy Samsungot épít be a gépeibe. Ami van Asus cuccom az mind jó (cd-rom, cd-rw, laptop kivéve az írója), néztem a routereit és azok is jók, most szándékozok egy usb-s wifi adaptert venni asuséktól. Ellenben az összes Samsung ami van a családban egy nagy rakás trágya.
    Attól félek, hiába írom meg nekik, hogy már az 5. van benne. Nem tudom bizonyítani, mert csak 3 lapot hagytam meg az nse szervizesből, az egyiken az van, hogy nem találtak hibát (érdekes módon előtte se, utána se írt), másikon odd fw frissítés, és csak 1-en van csere. Remélem vezetik valahol a neten, hogy mit csináltak. Azon se csodálkoznék, ha 2 rossz írós laptopban megcserélték volna az írókat, dokumentáció nélkül. És ők is megígérték 2x, hogy nem TSST lesz bele, merthogy a főnök engedélyezte... Azóta még mindig ugyanaz a szarom van.

Aktív témák

Hirdetés