Aktív témák

• @aMoRF

tag

Sikeresen közelebi kapcsolatba kerültem egy Asus A6U 5050-es ketyerével.... :)
    Keresztapám-nak vettünk 1-et... Sikerült alkudni az árból.. igy 239k-ért hozhatuk
    Én eredetileg IBM-et vetettem volna vele valami R50e x-es gépet... Hát hiába én IBM párti vagyok... De nem leltünk megfelelőt sehol raktárkészleten... Csak közeleg a karácsony :D
    Belefutottam ebbe az Asus tipusba... a kiépítése tetszett.. kicsit a SiS-es VGA-tól féltem... De amire kell (internet, szövegszerkesztés, esetleg filmvágás, dvd írás) ez is jó lesz alapon elhoztuk (meg untam már a rohangálást egyik boltból a másikba)
    Szóval géppel haza és telepítés.... XP Home+SP2 gondnélkül felszaladt, driverek hiba nélkül települtek, pixelhibát nem vettem észre. A DVD író nem zörgöt. A hűtö venti elfogadható szinten zugot. Egszóval jól működött.
    1Szóval nem rosznak lett itélva.... Persze erre a választ az idő fogja megadni... :D
    Ami meglepett, hogy a beépített cmos webkamera képe milyen jó.. ahoz képest.. :)
    Ha lesz rá lehetőségem majd egy hosszútávú tesztet megengedek. pl akku idő, Turion64 teljesítménye alkalmazások alatt... Nem mindig hiszek a csoda tesztprogramoknak.. hiszek annak amit látok és tapasztalok... :D

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés