Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
avalanche73
üzenetére
Szia! Bocsi a kései válaszomért csak elhunyt közeli barátom miatt teljesen szét vannak hullva a napjaim.
Igen a heatpipe-ra értettem, hogy hőcső
Meg lehet mérni hőkamerával (van nekem) és akkor egyből kiderül, hogy merre hány óra
Egyébként elég friss géped van, nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Inkább valami oxidációra tippelek, illetve valami banális hibára -mert olvasatom szerint eléggé képben vagy, tehát nem olyasmire, hogy kimaradt egy csavar vagy ilyesmi- amire most így nincsen tippem.
Ha profira szeretnéd bízni a folyékony fémmezést, akkor ajánlom magam. A többit privátban, hogy ne szeremeteljük tele a topic-ot.
-
válasz
avalanche73
üzenetére
A hőcsőben (heatpipe) nem sima levegő van, hanem speciális gáz(keverék), ami segít a hőleadásban. Légmentesen lezárva. Ha kilyukad és a speciális gáz elillan, akkor a hőcső csak egy réz hővezető, onnantól eredeti képességeinek csak töredékét tudja.
-
DonDragonka
őstag
válasz
avalanche73
üzenetére
Csak egy icike picike példa. A TUF-ot mikor harcoltam a hőmérsékletekkel és elkezdtem pasztázni elsőre úgy elcsesztem mint a vihar.
Amikor a hőcsöves részről szedtem le a gyári dzsuvát nem figyeltem oda és nem bántam vele elég nőiesen. Olyan szinten nem feküdtek fel a rézlapok mikor vissza raktam, hogy idle-ben is 15 fokkal volt melegebb nemhogy terhelés alatt. Aztán vettem a fáradtságot és az egészet elkezdtem elölről, paszták nélkül addig igazítgattam vissza a hűtőcsöves rendszert amíg minden koppanásig nem stimmelt és nem feküdt fel rendesen. Érződik amikor már minden rész stabilan mindenféle kilengés vagy rugózás nélkül rajta van a helyén. Bizony elég sokat kellett finoman, ésszel feszegetni, úgy eltekertem az egészet elsőre...
Ezek alapvetően réz cuccok az meg nem arról híres, hogy nagyon merev lenne, sőt. És elég egy picike túltolás itt, egy apró csavarás ott és már nem is fekszik semmi sehol fel... -
válasz
avalanche73
üzenetére
Próbáld meg a bios downgrade-et az xtu miatt. Ha nem megy kérj valakitől segítséget.
Meg amit KH mond. -
válasz
avalanche73
üzenetére
1, Feltételezem, hogy elszállt a gáz az egyik hőcsövedből.
2, valamit elbénázol, nem fekszik fel a hűtés (bár akkor előtte jobb lett volna a hőfok)
3, láttam én már éjjeli őrt nappal meghalni néha triviális hibákat vétenek a felhasználók; lehet, hogy egy profira kellne bíznod...
4, nem ördögtől való a folyékony fém, viszont, nagyon hálás a hardver utána
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx