- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
avalanche73 #32842 üzenetére
Szia! Bocsi a kései válaszomért csak elhunyt közeli barátom miatt teljesen szét vannak hullva a napjaim.
Igen a heatpipe-ra értettem, hogy hőcső
Meg lehet mérni hőkamerával (van nekem) és akkor egyből kiderül, hogy merre hány óra
Egyébként elég friss géped van, nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Inkább valami oxidációra tippelek, illetve valami banális hibára -mert olvasatom szerint eléggé képben vagy, tehát nem olyasmire, hogy kimaradt egy csavar vagy ilyesmi- amire most így nincsen tippem.
Ha profira szeretnéd bízni a folyékony fémmezést, akkor ajánlom magam. A többit privátban, hogy ne szeremeteljük tele a topic-ot. -
válasz
avalanche73 #32840 üzenetére
A hőcsőben (heatpipe) nem sima levegő van, hanem speciális gáz(keverék), ami segít a hőleadásban. Légmentesen lezárva. Ha kilyukad és a speciális gáz elillan, akkor a hőcső csak egy réz hővezető, onnantól eredeti képességeinek csak töredékét tudja.
-
DonDragonka
őstag
válasz
avalanche73 #32837 üzenetére
Csak egy icike picike példa. A TUF-ot mikor harcoltam a hőmérsékletekkel és elkezdtem pasztázni elsőre úgy elcsesztem mint a vihar.
Amikor a hőcsöves részről szedtem le a gyári dzsuvát nem figyeltem oda és nem bántam vele elég nőiesen. Olyan szinten nem feküdtek fel a rézlapok mikor vissza raktam, hogy idle-ben is 15 fokkal volt melegebb nemhogy terhelés alatt. Aztán vettem a fáradtságot és az egészet elkezdtem elölről, paszták nélkül addig igazítgattam vissza a hűtőcsöves rendszert amíg minden koppanásig nem stimmelt és nem feküdt fel rendesen. Érződik amikor már minden rész stabilan mindenféle kilengés vagy rugózás nélkül rajta van a helyén. Bizony elég sokat kellett finoman, ésszel feszegetni, úgy eltekertem az egészet elsőre...
Ezek alapvetően réz cuccok az meg nem arról híres, hogy nagyon merev lenne, sőt. És elég egy picike túltolás itt, egy apró csavarás ott és már nem is fekszik semmi sehol fel... -
RM007
addikt
válasz
avalanche73 #32834 üzenetére
Próbáld meg a bios downgrade-et az xtu miatt. Ha nem megy kérj valakitől segítséget.
Meg amit KH mond. -
válasz
avalanche73 #32834 üzenetére
1, Feltételezem, hogy elszállt a gáz az egyik hőcsövedből.
2, valamit elbénázol, nem fekszik fel a hűtés (bár akkor előtte jobb lett volna a hőfok)
3, láttam én már éjjeli őrt nappal meghalni néha triviális hibákat vétenek a felhasználók; lehet, hogy egy profira kellne bíznod...
4, nem ördögtől való a folyékony fém, viszont, nagyon hálás a hardver utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest