Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu84
csendes tag
Üdv!
Nos sikerült nekem is megjavítani ezt a fényerő gyorsbillentyű (K50AB) dolgot Win7 alatt az új 220 BIOS telepítésével.
Viszont most jön egy kis érdekesség.
Sajnos vissza kellett tennem a régi rendszerem (Win XP Sp3). Ekkor jött a meglepetés:
- a webkamera driverének feltelepítése után a gép nem állt le semmikor. Csak a bekapcsológomb hosszas nyomása után, mert a windows leáll üzenetnél egyszerűen nem ment tovább a leállítási folyamat. Ha töröltem a drivert akkor utánna leállt.
- a másik hogy az akkumulátoros üzemidőm sokkal kevesebb lett, előtte mikor ugyanezt az xp -t használtam 2 óránál többet is kiírt becsült időnek netezés közben, ami igaz is volt. Erre most csak másfél órát jelzett, gyorsabban merült. Ezt egyenlőre nem értem hogy lehet.
- a ventillátor 2200 as fordulaton megy alapállpotba netezés közben, ami előtte 1100 volt.Na ekkor már nagyon dühös voltam és megbántam hogy frissítettem az új biosra, mert sejtettem hogy az okozza ezt. Mivel alapból nekem 201 es biosom volt sajnos ezt nem találtam sehol a neten, így a 203-asra visszafrissítettem a 220-at.
Szerencsére most minden olyan mint előtte, a gép leáll, a ventillátor 1100 alapból és az akkumulátoros üzemidőm is visszaállt kb 2 órára netezésnél.

Lehet ez csak nálam fordult elő, de gondoltam megosztom veletek.
-
sambala
csendes tag
Kedves Balu84!
Nálam ugyanez a hiba, ha kicsit visszaolvasol pár napja ugyanezt kérdeztem!
Én se jöttem még rá!Bár vki írta h lehet egy új installt megér, mert lehet a driver telepítés sorrendje is számít...
Mindenesetre én már írtam az asusnak, várom válaszukat! Ha vmit megtudsz vagy rájössz mi a hiba, írj mindenképp, írok én is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- HP ZBook Fury 15 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000 Professzionális Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx