Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
fantomtech
üzenetére
Kategóriájában én nem tudok jobbat

-
Otisz
őstag
válasz
Haagenty
üzenetére
Tegnap került hozzám egy ilyen laptop, és nekem minden működik rajta kivétel nélkül (Win7 van rajta).
Így egy nap után jó kis gépnek mondanám.
Ami nem tetszik benne, az a touch pad. Eddig ThinkPad-eket használtam, és azt bizony nehéz űberelni. A másik A fényes kijelző (bár ez nem Asus sajátosság) , és a full fényes külső.
A proci netezés és filmezés közben is 75 fok körüli, de ezt Everest nélkül nem is tudnám, mert sem hangja, sem a borításon/billentyűzeten nem lehet észrevenni. Tehát ebből a szempontból elég jó a borítás hőelvezetése.Lenne nekem is egy kérdésem: a DVD író helyére lehet 2nd HDD adaptert venni valahol? Egyáltalán tehető bele? (mint az IBM-Lenovo notiknál).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx