Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciKing
csendes tag
Sajnos nincs meg, viszont már kezdek félni hogy nem is ez a gond már nagyon sok beállítást megpróbáltam.Lehet hogy amikor partíciót készítettem valami olyan is töröltem amit nem lett volna szabad szerintem ha jó emlékszem volt egy RECOVERY nevű partíció és lehet hogy az most kellene azért nem tud tovább butolni az Xp. sem és a Vista sem!
-
akkor passzolom, nem tudom, hogy ezek a nagyobb mindenesek milyen úton szerzik be a notikat...
mellesleg a gyártó szempontjából opcionális dolog a táska és az egér, és ez még szérián belül is változó lehet, függhet az adott noti konkrét típusától! például gyengébb procival...stb olcsóbb kivitelben nem jár hozzá, de erősebb procival...stb drágább kivitelben már igen! -
hol vásároltad? természetesen nem konkrétan az "üzlet" miatt kérdezem - pláne nem, ha valóban gyári asus csomagolásban volt, asus feliratos szalaggal lezárva -, csak kíváncsi vagyok, hogy melyik régiós beszállítón keresztül érkezhetett a noti...
meg amúgy is látszik a noti dobozán, hogy van-e hely kialakítva a táska dobozának - vagy csak magának a táskának -, vagy eredetileg is apróbb/vékonyabb méretű dobozban van, és abba eleve nem fért volna el egy + doboz a táskának - vagy csak maga a táska!
igaz, sajnos arra is volt már példa, hogy egy bizonyos üzlet megpróbált "benyelni" egy táskát, vagy egy egeret...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx