Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
sziasztok.
egy ASUS K50AB talja vagyok és az lenne a gondom vele, hogy nem tudom win vista alól állitani a fényerejét a kijelzőnek. minden driver fel van téve, amikor megnyomom az FN gombot+a fényerő állitót akkor feljön egy ábra, ami mutatja h csökken vagy nő-e a fényerő. de a képernyő fényereje bizony nem változik semmit.
dGpu-ra van állitva, és csak újrainditás után változik meg a fényerő, vagy addig még tudom változtatni amig a win betöltőképernyő nem jelenik, és akkor olyan is marad win alatt. fényerő állitás az miért csak újraindulásnál van valyon??? bocsi ha már kérdezték előttem!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Napelem
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest