- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak azt írtam amit "én tudok", így is kezdtem, mert az én gépemmel (asus) is volt gond (nem érintkezett a jack csatlakozó), erre vissza vittem a nagykerbe, ott azt mondták nem ide, hanem az egyik pláza, "mert hülye azért nem vagyok" üzletébe vigyem, Kicsit (na jó nem kicsit) meg is lepődtem. Oda beadtam, majd ahogyan érdeklődtem a gép iránt folyamatosan mondták, hogy éppen merre jár.
Budapest->Szombathely->Budapest (1,5 hét alatt)
És a szervizes papíron is Szombathely volt, de hogy milyen cég azt most nem mondom meg mert most nincs előttem. Amúgy egy az egyben cserélték az alaplapot
Hasonló volt a dolog egy MSI géppel is, valamint egy hónapja egy FUJi is Szombathelyről jött vissza. Lehet, hogy onnan ki vitték, de az én papíromon, biztos, hogy Szombathely szerepelt!De hadjuk ezt mert ez nem a "Hol szervízelik a notikat?" topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Skype topic
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest