- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Hol kopik? Nekem a táska végett kopott az egyik sarok.
Az hogy a tieddel több gond volt, nem törvényszerűség. Amikor azt kérik tőlem, hogy olyan notit adjak, ami nem hibásodik meg, akkor közlöm: olyat már régóta keresek.
A többi márka topikjában is előjönnek elégedettlenségek, szívások, egyebek. Ha a Dellre 3 éves garit vállalnak, az még nem jelenti, hogy nem is fog elromlani.
A következőt mondom a leendő vásárlóknak: Ha az adott típust tekintve millióból egy hibásodik meg, azt az egyet is ki lehet fogni. Ha más gyártót nézek, és azt mondom, abból 50.000 hibás van, akkor is 950.000 jóból lehet választani. Ez az egész lottó. Ahogy az ötös is bejöhet, úgy nem találsz el két nyamvadt számot sem. Bár itt azt szeretnénk, hogy a hiba ne jöjjön be. Az nem mindegy, hogy hiba esetén hogyan viszonyúlnak hozzád. Nekem spec eddig jó tapasztalatom volt az Asus központtal (direkt nem az NSE-t írtam) -
Piton
tag
Ne haragudj, láttál te már más márkájó gépet? Éppen csütörtökön kaptam egy MSI-t kézhez, h csináljam meg... Hát elvileg max 1 éves a gép, de az én 1 éves ASUSom ehhez képest makulátlan, pedig naponta cipelem, az MSI meg csak 2 hónapja cipelik heti 1szer...
Szerintem te sem gondoltad komolyan, h csak az ASUS kopik... Ha igen, akkor meg nem láttál még másikat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest