- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Hol kopik? Nekem a táska végett kopott az egyik sarok.
Az hogy a tieddel több gond volt, nem törvényszerűség. Amikor azt kérik tőlem, hogy olyan notit adjak, ami nem hibásodik meg, akkor közlöm: olyat már régóta keresek.
A többi márka topikjában is előjönnek elégedettlenségek, szívások, egyebek. Ha a Dellre 3 éves garit vállalnak, az még nem jelenti, hogy nem is fog elromlani.
A következőt mondom a leendő vásárlóknak: Ha az adott típust tekintve millióból egy hibásodik meg, azt az egyet is ki lehet fogni. Ha más gyártót nézek, és azt mondom, abból 50.000 hibás van, akkor is 950.000 jóból lehet választani. Ez az egész lottó. Ahogy az ötös is bejöhet, úgy nem találsz el két nyamvadt számot sem. Bár itt azt szeretnénk, hogy a hiba ne jöjjön be. Az nem mindegy, hogy hiba esetén hogyan viszonyúlnak hozzád. Nekem spec eddig jó tapasztalatom volt az Asus központtal (direkt nem az NSE-t írtam) -
Piton
tag
Ne haragudj, láttál te már más márkájó gépet? Éppen csütörtökön kaptam egy MSI-t kézhez, h csináljam meg... Hát elvileg max 1 éves a gép, de az én 1 éves ASUSom ehhez képest makulátlan, pedig naponta cipelem, az MSI meg csak 2 hónapja cipelik heti 1szer...
Szerintem te sem gondoltad komolyan, h csak az ASUS kopik... Ha igen, akkor meg nem láttál még másikat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest