- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
Nos megkezdődöt harcom a nootebook javítására vonatkozólag ma vitte el a futár szolgálat
De ha tudtam volna hogy csak székesfehérvárra kell vinni akkor át ugrottam volna veszprémből és meg is vártam volna a javítást de így legalább 1 hónapot várhatok
nem tudom mi lessz de remélem minden jól fog menni bár azt hiszem cirka 15 hibás pixellel már csak ki cserélik a kijelzőt
Az ügyfél szolgálat hagy maga után némi kívánnivalót nem is keveset 3szor kellett velük eggyeztetnem mire megértették mit is akarokbár azt nem tudom felfogni hogy ha elfakszoltam a számlát amin minden rajta van akkor miért kellett még bediktálnom minden adatom a kedves hölgynek
"mert nem találta a 30 perdce elküldött faxot" ja azt nem is említve hogy a garanciális ügyekkel foglalkozó hölgy csak 13:00-16:00-ig dolgozik
kicsit furcsa és még mindezek mellé azt kérte hogy a számlámról egy fénymásolatot dobjak be a gép mellé mert kell a szervíznek
minek ha már egyszer faxban elküldtem
a nőci kicsit kiakasztott de a legidegesítőbb az volt hogy nagyon nehezen értette meg hogy egy Asus A6U notinak hogyan kezdődhet a gyári száma 5-össelcsak 20 percembe került mire megmagyaráztam neki hogy nem tudom nem én találtam ki a gyári számot
és ekkor kérte hogy faxoljam el a papírjait
de a totális meglepődésem akkor volt mikor kérte hogy a noti mellé csomagoljam oda a gyári driver CD-t isnem vágom minek mert egy szervízben már csak kellene lenni egy driver cd-nek vagy csak én képzelek sokat
és ezt még tudta tetőzni azzal hogy tegyem még a gép mellé a jótállási jegy első oldalának fénymásolatát
ez viszont már nekem teljes homály hogy miért mivel azt nekik ki kellene tölteni vagy nem
sőt le is pecsételni hogy ők javították
de nem szóltam semmit csak mindent összekészleteztem és meglátjuk mi lessz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest