Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz cs.zs. #37148 üzenetére

hehe, jól beszedte a szöszt és port. Nekem volt már szétszedve párszor. Ram bővítéshez, másik gépbe mikor kipróbáltam 32es modulomat, meg volt hogy poroltam is, amikor kívülrál láttam hogy kezd berakodni.

Nekem az alján nem tud sok levegőt beszívni ennél a modelnél. A helye megvan, de le van ragasztva. Így a képernyő jobb oldala felől van még levegő bemenet, meg alul csak a ventinél. (vettem is tartót az asztalokra [link] [link] ). Gondolom ha ilyen házban van dedikált gpu-s alaplap, akkor szedik le csak a fóliát az aljáról - körbe is van vágva amúgy méretre. [kép] gap padból ilyet vettem múltkor [link] pont külső ssd tokhoz szántam.

Nekem micron 2450 van benne, rózsaszín pad a rész fedél alatt. Ja láttam már ilyen kis ssd-ket. Van 256-os wd (sandisk) sn530 ssd-m, aminél meg fura megfontolásból a távolabbi végére teszik, így minden fizikai méret változatnak másik nyák kell. A tiednél meg lehet méretre vágják :D Múltkor dell vostroban láttam gyáriként egy ilyen picit, amire egy fém távtartó volt téve. [kép] [kép]
    Nagy volt a kísértés, hogy wifi helyére tegyek ssd-t, de azért a belső sokkal gyorsabb, mint egy pici dongle :D

Új hozzászólás Aktív témák