- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
atila4 #25904 üzenetére
,,Mindenképp Asus-t szeretnél és ezt a Rog-os stílust."
Akkor most mi a kérdés?Az asusnak nincs más ilyen árfekvésű ROG gépe jelenleg, csak a G771 (lényegében már nem kapható), ami ugyanez 17-es méretben. Illetve az N551 is ugyanez, csak arra nem borult rá a fekete festék.
Én egy dell 7559-et néznék meg a helyedben, ami ugyan drágább valamivel, de szerintem jobb is.
Egyébként ez a ROG stílus nem az a ROG stílus. Ez és ez az igazi ROG stílus.,,Én csak lol-ozok max ki próbálni gta 5 meg hasonlókat." Arra jó lesz, de csodákat nem kell várni a komolyabb játékoknál.
,,És, hogy megéri-e ez a laptop?" Nem nagyon van más. Egyedül a fentebb említett dell lenne jobb egy kicsit. Ezt a G551-et már viszont láttam máshol korábban olcsóbban. Nem tudom, hogy épp mennyi az annyi és mennyi van még belőle, mert lassan érkeznek az újabb gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest