Új hozzászólás Aktív témák

• simo9555

tag

válasz Sordoran #24867 üzenetére

A 100ezer forintos felárat szerintem se sok minden indokolja, mert 950-nél azért számottevően erősebb a 960m főként a gddr5-miatt, de +100-at nekem nem érne meg. Az i3-meg elégnek elég a vga kihajtásához, de azért egy i5-4200H biztos hogy sokkal többet tudna, bár FPS szempontjából annyira nem látszana meg. Mérlegelned kell a között, hogy milyen gépet is akarsz, mert az nyilvánvaló, hogy asztaliból sokkal jobbat lehet összerakni fele ennyi pénzből is. Én a gépet külső monitorral használom, egy LG ips fullhd monitorral, ezáltal fullhd-ba is játszom. A GTA 5 hasonlóan megy mint a videóba, amit az előbb linkeltek, én magas beállításon és fullhd-ba játszottam vele, 30-60 fps közötti értékkel. Ha ez számodra elegendő, akkor neked is elég lehet egy i3-szerelt gép is, bár én megvenném az i5-ös változatot, ami nem sokkal erősebb, mivel most az i5-U-s verzióra gondolok, de legalább van benne turbo, vagyis emeli az órajelet, és nincs olyan nagy felára. Nem akarlak semmire se rábeszélni, de ha későbbiekben mindenképp kell asztali, akkor nem érdemes ez fölé adni, mivel egy középkategóriás asztali vga már bőven hozza a 960m teljesítményét, processzorban pedig kb a csúcs i7-et(4720HQ) veszed, akkor is egy sima asztali i5 lazán hozza azt a szintet.
    Ha viszont később nem akarsz asztalit venni, és van rá keret akkor én is inkább egy erősebb i5-960m kombót vennék. Gép vásárlásnál arra figyelj, hogy 4 GB-ram kevés a GTA 5-nek, nem árt 8GB-al megvenni, főleg ha K501-ről van szó, mivel otthon nem egyszerű feladat bővíteni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés