- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
SunBreeze #198 üzenetére
Én nem találom ezt a progit a gyári cd-k egyikén sem
Melyiken kellene rajta lenni? Nem lehet letölteni vhonnan?
Más: a tegnapi ''milyen sorrendben csatlakoztassuk a töltőt'' vita után, - amit aztán Imy végül megoldott - elolvastam a használati utasítás azon oldalait is, amiknek eddig úgy gondoltam, hogy semmi újat nem tudnak mondani. A töltő csatlakozás nálam is szó szerint így van leírva.
Az akku élettartamára vonatkozóan a könyv azt írja nálam, hogy ha ''minden nap egyszer teljesen lemeríti és feltölti az akkut, akkor körülbelül egy év lesz az élettartama''.
(nem véletlenül van csak 1 év rájuk)
Na én amióta megvettem tényleg minden nap egyszer lemerítettem (használtam akkuról) majd mikor ''sikított'' feltöltöttem. De mivel legtöbbször úgyis otthon használom, én bizony kivettem az akksit (nem 100%-os feltöltöttséggel, mert állítólag úgy sem jó tárolni, kb.40-50%-osan), és nem merítem/töltöm feleslegesen. Végülis van még 2 tappancs az akku síkjában, így akku nélkül is fel tud feküdni, csak arra kell figyelni, hogy most könnyebben ''hanyatt lehet lökni'', mivel az akksi súlya nem húzza.
Szóval nem tudom más hogy van ezzel, de én igenis feleslegesnek tartom az akksi notiban létét, ha úgyis hálózatról megy. Persze egy áramszünet tud kellemetlen lenni, de ha tudom, hogy el fogok esni, leülök előtte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T460s i7-6600U CPU 8 GB RAM 512 GB SSD Laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest