Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZavaBalazs

őstag

válasz mighty eagle #21404 üzenetére

foglalatot passzolom, de csak a ddr3l megy bele,
    a hddt lehet csak 2 csavar fogja tartani, de az alsó fedlapot vagy 10 hiperérzékeny torx5 csavar tartja, amiket állítólag kisebb csodaszám egyben, hiba nélkül visszatenni,
    gariztatás előtt visszarakod és nincs para (csak ne potyogjanak ki a csavarok)
    n551nél még vannak wifi problémák, azt meg, hogy melyiket érdemesebb, az alapján döntsd el, hogy mi a fontosabb: általános felhasználás -> n550 (jobb wifi, sokkal szebb kijelző, de gyengébb kártya, nehezebb bővíthetőség, meg ha az zavar, nem kiszedhető az akku), vagy elsődlegesen játék -> n551jm (jobb vidkártya, azt hiszem csak HD kijelző, tehát kevesebb pixelt számol, viszont ez csúnyább mint az FHD IPS, és a wifije is rossz)
    nekem pl többet dob a user experiencen az IPS kijelző, mert ritkábban játszom, de amikor igen, akkor is elmegy mondjuk a far cry 4 40 fps körül mediumon, ami nekem megteszi.

bővebb véleményezést szerintem csak az n550ről fogsz találni a topicban, mert az van egy ideje kinn a piacon, arra ajánlom a keresés funkciót jobb felül, én pl már többször véleményeztem.
    ja meg vannak tesztek is a gépekről (ha az n551jk érdekel, olvasd össze a két cikkből, a házzal kapcsolatosakat a jm tesztből, a belsővel, kijelzővel kapcsolatosakat a jk tesztből)

Új hozzászólás Aktív témák