Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mighty eagle #21404 üzenetére
foglalatot passzolom, de csak a ddr3l megy bele,
a hddt lehet csak 2 csavar fogja tartani, de az alsó fedlapot vagy 10 hiperérzékeny torx5 csavar tartja, amiket állítólag kisebb csodaszám egyben, hiba nélkül visszatenni,
gariztatás előtt visszarakod és nincs para (csak ne potyogjanak ki a csavarok)
n551nél még vannak wifi problémák, azt meg, hogy melyiket érdemesebb, az alapján döntsd el, hogy mi a fontosabb: általános felhasználás -> n550 (jobb wifi, sokkal szebb kijelző, de gyengébb kártya, nehezebb bővíthetőség, meg ha az zavar, nem kiszedhető az akku), vagy elsődlegesen játék -> n551jm (jobb vidkártya, azt hiszem csak HD kijelző, tehát kevesebb pixelt számol, viszont ez csúnyább mint az FHD IPS, és a wifije is rossz)
nekem pl többet dob a user experiencen az IPS kijelző, mert ritkábban játszom, de amikor igen, akkor is elmegy mondjuk a far cry 4 40 fps körül mediumon, ami nekem megteszi.bővebb véleményezést szerintem csak az n550ről fogsz találni a topicban, mert az van egy ideje kinn a piacon, arra ajánlom a keresés funkciót jobb felül, én pl már többször véleményeztem.
ja meg vannak tesztek is a gépekről (ha az n551jk érdekel, olvasd össze a két cikkből, a házzal kapcsolatosakat a jm tesztből, a belsővel, kijelzővel kapcsolatosakat a jk tesztből)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest