- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
PappG
csendes tag
Kinéztem egy ASUS N550JK-CN256H típusú notebookot, ami egy dologtól eltekintve abszolút megfelel az elvárásaimnak. Nekem SSD is kellene bele, mert fejlesztenék rajta, és szeretném, ha a fordítás minél gyorsabban futna, iIlletve az sem lenne rossz, ha gyorsan indulna a gép.
Sajnos ebben a típusban nincs SSD, ezért arra gondoltam, hogy az optikai meghajtót kiszedetném, és az SSD-t annak a helyére beszerelve venném meg a gépet. Ezt az SSD-t két partícióra vágnám. Az egyikre menne a notebookhoz adott Win8.1, a másikra meg egy Ubuntu a munkához.Szombaton be is mentem egy olyan boltba, ahol ezt a típust árulják. (Jól ismert, országos hálózat egyik boltja.) Akkor az eladó azt mondta, hogy ez az átalakítás megtehető, még ajánlott is egy 128-as Samsung Evo SSD-t. Ma visszamentem, hogy még néhány kérdést feltegyek, illetve meg is rendeljem, de egy másik eladóval tudtam csak beszélni, aki azt mondta, hogy ez nem fog menni, mivel az Asus szerviz azt mondta nekik, hogy ne csináljanak ilyen átalakítást.
Most akkor mi van?
Szabad vagy nem szabad SSD-t tenni az optikai meghajtó helyére a garancia elveszítése nélkül? (Az cserét tehát nem én, hanem a bolt végezné.)
Illetve az is érdekelne, hogy a notebookkal vásárolt Windowst csak HDD-re telepíthetem, vagy az utólag beépített, particionált SSD-re is?
Ha a fentieket nem tehetem meg, akkor nem az Asus mellett döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest