Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
az előző véleményhez csatlakoznék. Semmilyen notit nem kéne ágyba rakni, hacsak nem kifejezetten a noti kinyírása a cél.
A tp és gombjai egyszerűen borzasztóak, de meg kell szokni. Ahogyan a működését is. Az a sáv, amire gondolsz, már régóta nem divat. Viszont a kétujjas görgetés abszolút megszokható. Nekem még ott van a sáv, használhatnám, de már átszoktam a kétujjas módszerre. A teljes tp felületén működik, így könyebben eltalálom, nem kell lepillantanom, vagy kitapogatnom.Ha nagyon ragaszkodsz a sávhoz, akkor meg kell nézni a tp szoftverét, hogy lehet e valamit állítgatni. Az én gépemben lévő Synaptics tp programjában van bekapcsolható görgető sáv, kijelöl egy részt neki (aminek a méretét még változtatni is lehet) és működik.
-
ZavaBalazs
őstag
alsó fedlapot tartó csavar terén elég gyér ez a laptop, nekem egyszer volt leszedve, vásárláskor ram bővítés miatt, és mint azt nemrég észrevettem, az egyik csavar már ki is pottyant belőle, pedig a laptopszalonos srác nagyon gyengéden szerelte. az ilyen problémák miatt van kiadva a boltoknak az ukáz, hogy csak a szerviz nyúlhat bele.
ettől függetlenül ha nagyon óvatos kézzel nyúlsz hozzá, akkor nyom nélkül te is szét tudod kapni (az más kérdés, hogy gariztatás előtt megint szét kell, hogy kiszedd az ssdt), de talán a leg idegrendszerkímélőbb megoldás az, hogy a fixdirecttel rakatod be az ssdt (nekem azt mondták, hogy 4500(+áfa?) áron megcsinálják), és akkor örömbódottá van.
HDD helyére tedd, a HDDt meg beépítőkerettel az ODD helyére. tippre mehet rá a win, miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest