Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• masterful87

senior tag

Sziasztok!

Adott egy ASUS X551C, megkaptam telepítésre, és az első dolog, amit kértek, hogy tiltsam le a webkamerát, nehogy valami "baleset" történjen! Egy idős, számítógéphez alig konyító hölgynek lesz a gép!

Win 8.1-et feltettem, driverek, miegymás, beállítások, csak a legfontosabb, nélkülözhetetlen ASUS programok, aztán elkezdtem legyalulni a szükségtelen appokat (PS-ben paranccsal), kapott rendes Start menüt, amit lehetett azt letiltottam a Win 8.1 "innovatív" újításaiból!

Erre jönnek a kérdéssel, hogy akkor hogyan lehet bekapcsolni a kamerát! Elkezdem nyomogatni a Fn+V-t, de semmi! Paintbe próbáltam a kamera képének a behozásával, de inaktív az a rész! (Képolvasóból vagy fényképezőből)
    Feltettem a Windows Essentialból vagy miből a Fotótár részt, és ha rámegyek az Importra, akkor nincs ott semmilyen eszköz!
    Ha belemegyek az Eszközök és nyomtatókban, akkor ott se látom a kamerát!
    Ha előtúrom a metros kamera appot, akkor a kamera bekapcsol, és rendben működik!

Nem ismerem se az új laposokat - így az ASUS-t se - Win 8.1 szintén újdonság nekem, sőt, ismeretségembe kamerás laptop sincs, szóval amiket leírtam, azok nem tudom, hogy hibának számítanak-e, én csak józan paraszti ésszel gondoltam végig, hogy a kamerának hol kéne megjelennie!

Mit toltam el, mit nem raktam fel, vagy mit telepítsek vissza, hogy az Fn+V billentyű kombóra előjöjjön a kamera képe?
    Vagy tudnátok ajánlani egy felhasználóbarátabb programot, rendes menüvel, látható gombokkal, ami előjönne az Fn+V-re?

Új hozzászólás Aktív témák