Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kalap24

csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert megállt a tudományom.
    Kaptam egy Asus K50IN notebookot, T6600-as proci, 4gb ram, 500Gb Hdd. Újratelepítettem a windowst mert már nagyon haldoklott, 32 bites vista volt rajta én egy 64bites win7-et raktam fel. Minden műkődik, kivéve a webkamerát, amit egyébként alapból felismert a rendszer és az eszközkezelőben is azt lehetett látni, hogy rendben van, azonban ha elindítom a skypot v movie makert nem műkődik.Az összes drivert felraktam chipset, atk megpróbáltam az asus oldaláról minhárom webcamdrivert is felrakni, frissítettem a biost, letíltottam h a windows alapból felismerje az eszkőzt úgyse ment. A kamera hardverazonosítója: USB\VID_0C45&PID_62C0&MI_00 Ilyen azonosítóval nem találtam drivert az asus oldalán se a neten. Letöltöttem az összes windows frissítést újra felrkatam mégegyszer a win 7-et, sőt a vistát is de vezetett eredményre. Ja és persze az fn gombokat is végigpróbáltam, a v betűnél van is egy kamera funkció de az csak a luifeframe programot indítja el. Hátha vkinek van vmi ötlete , hogy honnan tudok szerezni drivert vagy esetleg mit nézhettem el. Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák