- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb. 3,5 éves Asus K52JR notim (további konfig infók az adataimnál, ha esetleg számít).
Egyik nap gondolt egyet a gépezet és nem hajlandó működtetni a 3db usb portjából egyiket sem. Az 5V feszkó kijön a portokból, teló tölt róla stb. De nem érzékel semmit, kommunikációs semmi nincs rajtuk. Bios sem látja pl. az usb vinyómat.
Pár észrevétel:
- win7 reinstall (64bit) nem segített
- az eszközkezelőben ismeretlen eszközként szerepel 2 usb eszköz (kép róla)
- bios-ban az usb letiltás / engedélyezés nem segít
- cmos reset nem segít
- random az egyik ismeretlen usb eszközt tegnap este észlelte a gép és valami intel chipset-el kapcsolatos hőmérséklet szenzorként azonosította, majd közölte, hogy hibátlanul működik stb.
- a legújabb intel chipset drivert telepítettem, régi drivert előtte eltávolítottam
- végső elkeseredésemben elkezdtem durván kigyilkolni a bus rendszeres dolgokat az eszközkezelőben, újraindítás után irdatlan mennyiségű eszközt észlelet és telepített gond nélkül, de az ismeretlen usb eszköz továbbra is ismeretlen
- ami viszont egy rejtély, hogy hová lett a webkamerám (!), ugyanis sehol sem találom, se aida nem látja, szóval pid azonosító nézés is esélytelen, persze tudom, hogy melyik volt nekem való, de a driver telepítő közli velem, hogy a telepítő leáll, mert nem találja az eszközt
- erősen gyanakszom erre a fránya webkamerára, lekaptam a kijelző kávát, kikötöttem a webkamot, de semmi változás, még az ismeretlen usb eszköz is megmaradt. Gondoltam talán megtört valahol a webkam és az alaplap közt a kábel és valami csoda folytán talán zárlatot okoz, szóval dsub csatin rákötöttem a notira egy tft-t és egy az egyben az alaplapról lehúztam a komplett kijelző felé menő nemtom hány pin-es nagy csatit. Zero változásEgyre inkább arra gyanakszom, hogy talán meghalt az usb vezérlő az alaplapon
Bármilyen 5let jól jöhet, jelenleg nincs veszteni valóm, az is nagy segítség lenne, ha valakinek akinek van egy ilyen gépe megnézné, hogy mégis mit kéne látnom az eszközöknél ismeretlen eszköz helyett
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- 2025 - Íme a 38. héten megjelenő játékok listája
- Kuponkunyeráló
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest