- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Minden játék DVD-n van, amit boltban veszel. A filmek nagy része DVD-n van amit a boltban veszel. A haver DVD-re írhatja ki a játékot/filmet mert ő csak azt ismeri. Az irodában a szoftvert DVD-n adják oda, hogy feltelepítsd. A Windows csak DVD-n van meg.
Én is szeretnék megszabadulni a DVD halomtól, de szerintem még nem tartunk ott, csak ha mindenki csinálna egy generációváltást, na meg ha nem csak 5GB tárhelyet kapnál a neten, és az nem lenne lassú. Pár évig még kelleni fog a DVD, de amúgyis utána jön a Blu-Ray, tehát lemez akkor is lesz csak másik, a lejátszók meg ismerni fogják a DVD-t is.
Véleményem szerint ha valakinek csak olyan gépe van, amiben nincs DVD olvasó, az nagyon meg tudja szívni, sorolhatnám 1 napig a szituációkat, egyszerűen még kell, sok helyen alap dologként kezelik, te meg bemondod hogy neked nincs, elröhögik magukat és azthiszik szerencsétlen vagy
Azt meg nem is említettem hogy sok ember(köztük én is) jobban szereti(sokkal jobban), ha a megvásárolt játék nem pár bitből áll, és fizikailag nem létezik(Steam-re is gondoltál gondolom), hanem ott van a polcon rendes dobozban.
Ne érts félre, én is kidobnám, váltanék netes tárhelyre inkább(van is jó pár ilyenem) és én is alig használom, de használom néha napján az olvasót(új játékok, haver ad valamit, régről kell valami, apukám kiír valamit). Írni nem szoktam az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest