- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandabyebye
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa problémával fordulok hozzátok. Van egy Asus x5di laposom amit 2010 decemberében vásároltam. kb 1 hónapja, elkezdett játszadozni azzal, hogy nem ismeri fel az usbs egeret, egyszer felismeri és működik, majd előre látható okok nélkül egyik pillanatról a másikra megáll az egér és géprestart kell hogy működjön újból. Win 7 premium 64 bit a rendszer, újratelepítettem, drivereket nézegettem stb. Kipróbáltam 2 egérrel még, mind a kettővel ezt csinálja, gyanakodtam h az usb rossz, de bedugtam a pendriveom, beállítottam readyboost üzemmódba és tökéletesen működik, egyszer sem dobja ki h nem érzékelné :\
Nézegettem hogy talán az usb 2.0 driverek rosszak vagy valami, de nem nagyon mertem még belenyúlni, elég idegesítő probléma főleg mikor játék közben gondol egyet a gép, kiadja a szokásos hangot ( mikor lecsatlakoztatunk valami removable devicet ) és már nincs egér, utána ki be dugdoshatom, b*ssza felismerni :\ . Kétlem, hogy mind3 egerem rossz lenne, de azt is hogy az usb slot a gyengélkedő mivel ugye viszi a pendriveot simán. 3 usb slot van ebből 1et használok sűrűn de a másik kettőbe ha bedugom ugyanezt csinálja
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest