- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
teljesítmény alatt az akkumulátoros üzemidőre gondolsz?
nézd meg, hogy hány és milyen alkalmazás fut a háttérben, azokat szükség szerint kontroláld!
nálam például a p4g nem játszik, elég a win 7 energiasémáinak a konfigurálhatósága!
fényerő megfelelőre beállít, az alacsonyabb fényerővel például sokat lehet spórolni!
kiegyensúlyozott energiasémát használok, és még így is jól bírják a notijaim, nincs szükség a visszavett energiatakarékos sémára!
a védelmi alkalmazások ellenőrzéseit is érdemes úgy beállítani, hogy ne akkor tekerjék a merevlemezt, procit...stb, amikor akkumulátorról megy! -
ezt így nem lehet megmondani, mert hiába a takarékos mód, az akkumulátoros üzemidő nagyban függ a telepített/futó alkalmazások számától és milyenségétől, az illesztésektől - vagy azok hiányától -, és még sok más beállítástól...stb!
lehet, hogy adott akkumulátort kipróbálod több azonos notiban, és mindegyiknél más eredményt fogsz kapni, a használt rendszer fenti paraméterek szerinti milyenségétől függően... -
-
adDis
csendes tag
Szia Zedok!
Szerintem add le a laptopodat nyugodtan a szervizbe! Voltunk itt hárman-négyen egy időben ilyen problémával és mindenkiét pikk-pakk megcsinálták néhány hete. A mienkét egy szerdai napon adtam le és pénteken már szóltak, hogy kész. Rákövetkező héten hétfőn hoztam el. Az átvételi elismervényre azt írták: "Alaplapcsere, HDD OK", ami azt jelentette, hogy azt is leellenőrizték (állítólag) de annak nem volt baja.
Javaslom, hogy Everest-tel csinálj egy riportot a gépedről és mentsd le, mielőtt leadod, hogy utána ellenőrizni is tudd, hogy tényleg cserélték-e még a szervizben! A fizikai cím alapján össze tudod majd hasonlítani. Én ezt elmulasztottam, így nem tudok mást tenni, mint hinni nekik
A BIOS amúgy biztosan más rajta, azt megállapítottam, mert a 212-es verzió volt már fent rajta, amikor visszakaptam, előtte pedig valamelyik másik. A 212-es megjelenési dátuma pedig 2011.02.21 az ASUS oldala szerint, mi pedig a gépet január végén vettük.
Amúgy a "csere" óta nem volt gond vele!
A miénken leginkább internetezéssel, youtube-videók nézegetésével lehetett kikényszeríteni a fagyásokat, de azt azonnal, a videó elindulásakor.
Most pöccre mennek, jó nettel meg pláne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest