Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
teljesítmény alatt az akkumulátoros üzemidőre gondolsz?
nézd meg, hogy hány és milyen alkalmazás fut a háttérben, azokat szükség szerint kontroláld!
nálam például a p4g nem játszik, elég a win 7 energiasémáinak a konfigurálhatósága!
fényerő megfelelőre beállít, az alacsonyabb fényerővel például sokat lehet spórolni!
kiegyensúlyozott energiasémát használok, és még így is jól bírják a notijaim, nincs szükség a visszavett energiatakarékos sémára!
a védelmi alkalmazások ellenőrzéseit is érdemes úgy beállítani, hogy ne akkor tekerjék a merevlemezt, procit...stb, amikor akkumulátorról megy! -
ezt így nem lehet megmondani, mert hiába a takarékos mód, az akkumulátoros üzemidő nagyban függ a telepített/futó alkalmazások számától és milyenségétől, az illesztésektől - vagy azok hiányától -, és még sok más beállítástól...stb!
lehet, hogy adott akkumulátort kipróbálod több azonos notiban, és mindegyiknél más eredményt fogsz kapni, a használt rendszer fenti paraméterek szerinti milyenségétől függően... -
-
adDis
csendes tag
Szia Zedok!
Szerintem add le a laptopodat nyugodtan a szervizbe! Voltunk itt hárman-négyen egy időben ilyen problémával és mindenkiét pikk-pakk megcsinálták néhány hete. A mienkét egy szerdai napon adtam le és pénteken már szóltak, hogy kész. Rákövetkező héten hétfőn hoztam el. Az átvételi elismervényre azt írták: "Alaplapcsere, HDD OK", ami azt jelentette, hogy azt is leellenőrizték (állítólag) de annak nem volt baja.

Javaslom, hogy Everest-tel csinálj egy riportot a gépedről és mentsd le, mielőtt leadod, hogy utána ellenőrizni is tudd, hogy tényleg cserélték-e még a szervizben! A fizikai cím alapján össze tudod majd hasonlítani. Én ezt elmulasztottam, így nem tudok mást tenni, mint hinni nekik
A BIOS amúgy biztosan más rajta, azt megállapítottam, mert a 212-es verzió volt már fent rajta, amikor visszakaptam, előtte pedig valamelyik másik. A 212-es megjelenési dátuma pedig 2011.02.21 az ASUS oldala szerint, mi pedig a gépet január végén vettük. 
Amúgy a "csere" óta nem volt gond vele!
A miénken leginkább internetezéssel, youtube-videók nézegetésével lehetett kikényszeríteni a fagyásokat, de azt azonnal, a videó elindulásakor.
Most pöccre mennek, jó nettel meg pláne
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx