Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1251) Gorneck válasza virkir (#1250) üzenetére


Gorneck
titán

Melyik vezérlőn vannak a vinyák? Hirens boot CD-ről indulna? Simán kezeli, mert Én is azzal copyztam... :D 9.6ssal...

De miért is telepítesz állandóan újra?

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#1252) virkir válasza Gorneck (#1251) üzenetére


virkir
veterán

A SATA 1-2-n vannak a vinyók enhanced IDE módban.
Nem értem én sem mert az xp szokott a legháklisabb lenni a sata vinyókra, a Hirens sem akar indulni ott eljutok odáig, hogy kiválasszam mi induljon és onnan nem csinál semmit.

Első telepítést ellámáztam elfelejtettem beállítani a pontos időt a biosba majd a vista lezárta magát mikor onnan állítottam be. Az ezt követő telepítés összefosta magát a chipset driver telepítés közben és ismét lezárta magát. A harmadik vista a beépített tűzfal és vírusirtó ellenére beszedett egy halom trójait pedig nőjön az orromra billentyűzet semmi necces oldalra nem mentem.
Itt meguntam a vistát vissza tértem az xp-hez ez meg tegnapra mire jöttem haza fogadott fehér alapon figyelmeztető feliratú háttérrel, hogy megint gáz van.
Két óra irtás után is visszamászott a tetű trójai és ebből lett az ötödik telepítés múlt szerda óta. Úgy, hogy tele van a tököm az állandó telepítésekkel ezért tegnap kipróbáltam, hogy lementem az egészet amikor már rendben összeállt a rendszert csak épp visszatölteni nem sikerül.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1253) tom_tol válasza Zájec (#1249) üzenetére


tom_tol
addikt

nem azért mert jobban megy a cpu, de nekem nem mindegy hogy idle 1,32v vagy 1,28v-t kap a proci azonos órajelen
450 fsb-n használom 3d markot csináltam 500 fsb-n de nem mondhatnám hogy fsb bajnok lenne, stabilizálni 24/7 re az 500-at csak igen magas feszekkel tudnám de ezt kivételesen ;] nem erőltetem

(#1254) virkir válasza virkir (#1252) üzenetére


virkir
veterán

Gyorsan próbálgattam a dolgot és teljes rejtély, azaz nem teljes.
Ha valaminek kell a CD támogatás akkor el sem indul, ha elég a A: akkor megy.
W98 boot cd elindul de már a CD meghajtót nem tölti be és nem látja a HDD-ket.
Hirens odáig eljut, hogy kiválasszam a CD-ről indulást de innen már nem látja a meghajtót el sem indul.
Memtest cd-ről szépen fut.
Acronis elindul de nem látja a meghajtókat.
Xp, Vista telepítő gond nélkül fut.
Próbáltam állítani a biosba amit csak lehetett de ahogy észre vettem ott akad el a dolog, hogy a bootnál nem látják nem töltik be a programok a DVD-t.
Valami ötlet jó lenne ha lenne.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1255) Zájec válasza tom_tol (#1253) üzenetére


Zájec
veterán

értem :) csak azt nem hogy mit számit az a 0.04v fesz külömbség.. ami valójában még kevesebb.... van e érezhetö hatása , a tudatodon kivül... vagy csak egy pszihikai megnyugvás hogy nincs ott az a plussz fesz :F

(#1256) Gregor82


Gregor82
csendes tag

Segítségre lenne szükségem. Vettem egy Maximus II Formula lapot, hozzá egy E8500 processzort. A biosban minden auto-n van mivel még annyira nem tapasztaltam ki. Feltettem a Vista 32 bit-es verziót, és ha CPU-Z-t elindítom a processzor szorzója nem állandó érték, hanem folyamatosan változik. Nyugalmi állapotban 6,0 ilyenkor 1999,9 mhz-en megy, ha közben valamit csinálok a szorzó 8,0 vagy 9,5 (3166 mhz-ami a proci névleges értéke). Nem tudom ez így jó, hogy folyamatosan állítja magát? Nem tettem fel semmi ASUS szoftvert (AISuite, EPU..).

"A lendület a fontos más nem számít."

(#1257) Rusher válasza Gregor82 (#1256) üzenetére


Rusher
őstag

Energiagazdálkodás....CPU Configuration menüben tudod kikapcsolni C1E Support--»Disabled.

(#1258) Gregor82 válasza Rusher (#1257) üzenetére


Gregor82
csendes tag

Köszi a gyors választ és segítséget!

"A lendület a fontos más nem számít."

(#1259) ImI87


ImI87
őstag

Nagyon elcsöndesedett a topik............. :(

Viszont egy icipicit moddoltam a lapon. Mivel a VGA-kon is ezeket kell hűteni, gondoltam a lapon sem árt. Pont azokhoz a fesz.stab. alkatrészekhez kapcsolódnak (mindegyikhez 2db), és feltűnően üresen álltak. A képen bekarikázott "izékre", tettem ilyen kis csodacuccot. Már régóta akartam, de nem lehetett kapni. Pont passzol rájuk, ártani biztos nem árt, és egy picit sexy lesz tőle a kinézet. :D Főleg NB-hez szántam, mert arra a részre nem sok légmozgás jut.
Szerintetek van érdemi haszna? :F

(#1260) ADAM1337 válasza ImI87 (#1259) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Szerintem felesleges de ha esztétikailag jobban néz ki, akkor tök8.

(#1261) keIdor válasza ImI87 (#1259) üzenetére


keIdor
titán

Most érintettem meg azokat terhelés alatt kézzel, és szinte az NB környékiek hidegek... amik a ram fölött vannak, azok melegek, de simán tudtam fogni őket, semmi égési sérülés nem történt.
Szerintem semmi értelme ezeket hűteni...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1262) ImI87 válasza keIdor (#1261) üzenetére


ImI87
őstag

Hát akkor mindegy....... költöttem 2K-t csillogó rézdarabokra! :DDD

Viszont van egy gáz:

Valszeg behalt a 4ből az egyik ram modul. (Micron 1066 D9GMH)
A rendszerem már hetek óta full stabil volt, ki volt tesztelve faszán. Nem változott semmi alkatrész (csak táp, de az nem számít) vagy beállítás, és ma kaptam pár kékhalált. Aztán elkezdtem utánajárni, Prime blend hibázott. Néztem smallFFt-t, az rendben ment, szal proci hiba kilőve. Néztem Memtest-et, és a 4 800-as ablkaból az egyik folyamatosan okádja a hibákat. Teljesen alapon is megnéztem, 800-on 2,0V-tal, "legrosszabb" beállításokkal, szal a tuning hiba is kizárva. Még nem teszteltem le a ramokat darabonként, de ezek alapján szerintem az egyik modul döglődik. :W

Ezek alapján egyértelműen ramhiba. Szerintetek? :F

(#1263) subaruwrc válasza ImI87 (#1262) üzenetére


subaruwrc
félisten

az. egyik meghót

(#1264) ImI87 válasza subaruwrc (#1263) üzenetére


ImI87
őstag

Már meg is van melyik az a disznó.......... :((( Amúgy érdekes, mert nem halt be teljesen, a rossz modullal is bejöna vin, de ha valamit ráengedek, akkor csoki.........

Intézem a cserét, várom Ősi válaszát.

Viszont rögtön érezhető Vista64 esetében a -2giga memó, egy picit minden lassabb lett, még a win-ben mászkálva is. :(

(#1265) keIdor válasza ImI87 (#1262) üzenetére


keIdor
titán

Hehe nem biztos hogy modul... nálam is egyszer stabil, egyszer nem... megkattan a lap...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1266) ImI87 válasza keIdor (#1265) üzenetére


ImI87
őstag

De nálam ilyen eddig nem volt, minden faszán ment.
Szal tényleg az egyik ram, mert az első slotban végigpróbáltam mind a 4-et, 800on, alap beállításokkal, és az egyik folyamatosan ontotta a hibákat, a másik 3 jó volt.
Úgyhogy ez tutibiztos........ :(

(#1267) subaruwrc válasza ImI87 (#1266) üzenetére


subaruwrc
félisten

warranty happens.

(#1268) viktor82


viktor82
őstag

Szombaton és is maximus2formula tulaj leszek!alig várom! :C

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

(#1269) ImI87


ImI87
őstag

Hello!

Akkor leírom a mai napomat (illetve szopásomat), és azért ide, mert lehet, hogy a lap tehet mindenről. Még nem vagyok benne biztos, de ez is benne van a pakliban.

Ahogy korábban írtam, a 3 hete full stabil rendszeren vasárnap jött 1-2 kékhalál, és elkezdtem nézni a dolgokat. Prime smallFFT futott 2 órát hiba nélkül, tehát a proci rendben. Blend teszt azonnal elhasalt, szal nézzük a ramokat. Memetest izzít, a 4 ablakból az egyik folyamatosan ontja a hibákat. A modulokat egyesével leteszteltem, az egyik még alap beállításon is hibázott orrba-szájba. Úgyhogy úgy nézett ki, hogy megvan a hiba. Ezután 2 modul vissza (értelem szerűen a jó modulok), és biztonság kedvéért nézzünk még egy memtest-et, és újra hiba hiba hiba...... Az egész napom ezzel ment el, és semmivel sem lettem okosabb. Egyszer minden stabil, elment 500%-ig, utána meg a 2 ablakból az egyik folyton hibázik. Végignéztem minden beállítást, 800-tól 1200-ig, és egyszer jó, egyszer meg nem. Az eddigi stabil beállításnál adtam több feszt is mindennek, semmi eredmény. Teljesen random hibázik, még akkor is, ha semmit sem változtatok a dolgokon, csak restart-olok.

Ami feltűnő, hogy akárhány memtest ablakot indítok, mindig csak az egyik ablak hibázik, a többi nem. És 2 modullal fagyás vagy kékhalál nincs, de a memtest és prime blend is össze-vissza hibázik. A hiba független attól is, hogy melyik slot-ba teszem a memókat.

Van valakinek erre bármi ötlete, hogy miért lehet ez? Lehet, hogy a lap szórakozik? Milyen hiba lehet az, ami ilyet okoz? Talán user error? Mitől lehet ez, hogy egyik percről a másikra instabil lesz, pedig látszólag minden működik? (ezt a 2 jó modulra értem)

(mondom mégegyszer, semmilyen alkatrészt nem cseréltem, nem változott semmi. a lappal sem babráltam semmit, kizárt, hogy v.milyen fizikai kár érhette volna.)

Akinek van bármi értelmes gondolat, az légyszi ossza meg, mert nem akarok több napot erre fordítani, ráadásul értelmetlenül.

[ Szerkesztve ]

(#1270) keIdor válasza ImI87 (#1269) üzenetére


keIdor
titán

Mondom, ez a lap a jelenlegi BIOS-okkal alkalmatlan 4×1GB ramra. És ahogy az Asus-t ismerjük... várhatunk karácsonyig új BIOS-ra. Vegyél 2×2-t.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1271) Joachim21


Joachim21
senior tag

Sziasztok!

Most veszek gépet, és nem véletlen a folymatos alak, ugyanis a napokban, folyamatban van a dolog!

Az történt, hogy a boltban összerakták a gépem, de az alaplap (maximus 2), egyszerűen nem indult el! Olyan volt, mintha nem kapna áramot!
Visszaküldték, de ott állítólag ment hibátlanul!
Valakinek van ötlete, hogy mit tolhattak el? Persze nekem is eszembe jutott, hogy rossz helyre dugták a dolgokat... de ezek az emberek 20 éve ebből élnek, h gépeket raknak össze ... ennek ellenére lehet h mégis?

Ha esetleg mégis megoldják a dolgot, és megkapom végre amit rendeltem, akkor mire figyeljek oda? Tudtok mondani olyat, amit feltétlen szükséges letöltenem, frissítenem, feltelepítenem, h optimalizáljam az alaplapot? Olvastam hogy az előző hozzászólok írták a BIOS frissítést, de nem írták h hol lehet! Vagy ezt nem illik? Nemtudom! Elég rég fórumoztam, mert az utóbbi években nem volt új gépem, és úgy érzem magam, mint egy első osztályos az első napon mikor otthaggyák az iskolában, hogy "na találd fel magad" :B !!!

Előre is köszi a segítséget!

Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.

(#1272) SzlobiG válasza keIdor (#1270) üzenetére


SzlobiG
félisten

Látom végre váltottál 2x2gigára, helyes.:))

(#1273) ImI87 válasza keIdor (#1270) üzenetére


ImI87
őstag

De milyet vegyek? :F Ami megy is normálisan, és be is lehet szerezni?
Mindenhol csak a kommersz szarok vannak, sehol sem láttam normális-at.
Ősembernél is kifogytak a jó darabok, és most egy ideig nem is tud rendelni a szar árfolyam miatt. :(
Ez mit tudhat vajon? Corsair Dominator 2*2 1066 2,1V

Jól gondolom, hogy 2*2 méretben az 1200-at lehet felejteni? :U

SzlobiG: te mit ajánlanál?

(#1274) Rusher válasza ImI87 (#1273) üzenetére


Rusher
őstag

Sztem igen jól gondolod....de minek 1200? 450FSB mellé be lehet állítani 1066+-t is bőven elég sztem és akkor nem kell vele szenvedni. :K Esetleg G.Skill?

(#1275) SzlobiG válasza ImI87 (#1273) üzenetére


SzlobiG
félisten

Mindenképp valami márkásabb 2x2giga 1066-ost majdnem, hogy mind1 melyik gyártó mert olyan 1100 körül úgyse mennek jobban. Nekem OCZ 1000-es volt és 1066-on használtam.

Én most jelenleg Team és G.skill közül választanék ezek lehet hogy mennének jobban is, de ugye szar most a forint...

(#1276) 7600 GS


7600 GS
addikt

Csatlakoznék én is egy Maximus II Formula-val.Csak nagon jó benyomásaim vannak róla,alapfeszen egy C2D E8500-at 3,7-ig tudtam stabilan húzni.Ez jó eredmény?

Üdv:MAXIMUS

[ Szerkesztve ]

(#1277) ImI87 válasza SzlobiG (#1275) üzenetére


ImI87
őstag

Asszem pont ilyen G.Skill-t tudnék szerezni..... :))
Megnézem majd, hogy mit tud, csak nem árt a ramban a tartalék, hogy faszán be lehessen lőni a procihoz.
Eddig ilyen 1200 mániás voltam, de mostmár nem erőltetem a dolgot...... 4 gigánál látom hogy eléggé esélytelen, illetve túl nagy áldozatok árán lehet csak elérni. :U

Kösz a tanácsot! :R Rusher neked is! :R

(#1278) Rusher válasza ImI87 (#1277) üzenetére


Rusher
őstag

A G.Skill tényleg jó választás lehet és könnyű beszerezni én is olyat vennék. ;)
Bár sztem lehet 1200-on stabilizálni a 4x1Gb ramot, de én sem erőltetem elég az 1100-is...bár én próbáltam már az 1300Mhz-et is 4x1gb rammal és bebootolt... ;] :)

7600 GS Jó persze megy az még többet is lehet próbálgasd....:K Mekkora fesszel nézted?

[ Szerkesztve ]

(#1279) keIdor válasza ImI87 (#1273) üzenetére


keIdor
titán

Igen G.Skill, Team Xtreem, Mushkin, OCZ, Corsair én is ilyeneket nézegetnék...

Rusher: G.Skill-t hol tudsz könnyen beszerezni? :F

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1280) Rusher válasza keIdor (#1279) üzenetére


Rusher
őstag

:F Nem kell messzire menni érte.....én konkrétan erre gondoltam [link] és nem is drága. ;)

(#1281) 7600 GS válasza Rusher (#1278) üzenetére


7600 GS
addikt

Hú... látod erre már nem is emlékszem! :DDD Az azért brutál eredmény,hogy előtte volt egy AMD X2 6400+-om,és az 3DMark 06-ban 2000 ponttal kevesebbet adott.
A CSX ramok jók tuninghoz?

(#1282) Rusher válasza 7600 GS (#1281) üzenetére


Rusher
őstag

Nem éppen egy kategória.... :K Jók a CSX-ek, de azért vannak nála jobbak is....Crucial, G.Skill, Team, Supertalent esetleg...meg persze attól is függ mennyire szeretnél tunigolni, ha nem csúcsokra gondolsz akkor egy 1066-os akármilyen ram is megteszi CL5-ben a mindennapokra...;)

[ Szerkesztve ]

(#1283) ImI87


ImI87
őstag

Hello!

Ma este nagyban nyomtam a tuningot, aztán egyik restart után úgy beszart a win, hogy sehogy sem tudtam életre kelteni....... :((
Nem tudja v.ki, hogy mitől lehet ez? :F Épp memtest-et nyomtam, de hibáztak, és ezért restartoltam. Onnanntól KO............

(#1284) Tody56 válasza ImI87 (#1283) üzenetére


Tody56
aktív tag

Ez nálam is előforduló jelenség, de főleg akkor van ilyen ha kékhalállal megy el.
Vistánál még elég ritka, de xp-nél :DDD
Még a rendszervisszaállítás sem szereti visszahozni már innen :DDD

koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás

(#1285) Gorneck válasza Tody56 (#1284) üzenetére


Gorneck
titán

XP-nél nem meglepő...sőt szinte alapnak számít, hogy egyszer csak elszáll és reinstall a vége... :(
Vista-nál sose tudtam ilyet produkálni...

Gorneck#1239

(#1286) ImI87 válasza Gorneck (#1285) üzenetére


ImI87
őstag

hát nekem most sikerült, és még kikhalál sem volt, csak egy instabil beállítás után restart. nagyon örültem hajnal 2kor, hogy a tuning közepén telepíthettem újat. 1 óra kárbaveszett, és hiába fagyasztottam ki a szobát. :DDD

(#1287) Gorneck válasza ImI87 (#1286) üzenetére


Gorneck
titán

Lehet csak nem láttad... :)

Gorneck#1239

(#1288) ImI87 válasza Gorneck (#1287) üzenetére


ImI87
őstag

neeeeem
memtest hibázott, leállítottam, és szabályosan újraindítottam.

(#1289) Tody56


Tody56
aktív tag

Láttátok az asus support-nél hogy új biost jelöl a maximus II-nél ? :DDD
0803. Mérete fele mint a szokásos. A fájl név valami p5q se.
Tuti valamit benéztek. Kiváncsiságból megnéztem a p5q-se-t és tényleg ott van ugyan ez, szóval nehogy valaki bedőljön neki, bár lehet az EZ flesh észrevenni hogy bibis :DDD

koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás

(#1290) ImI87


ImI87
őstag

Egy apró kérdés:
ha ramokat 1:1-ben akarom használni, akkor van jelentősége, hogy nb strap-nek 333-at vagy 400-at adok meg? melyik jobb, illetve van-e egyáltalán különbség?

(#1291) Tody56 válasza ImI87 (#1290) üzenetére


Tody56
aktív tag

Teljesítményben a 333-ra kellene törekedni azt szokták mondani az okosok, de egy próbát megér a 400 is. Az rémlik nekem hogy 400nál nem mentek annyit a ramok mikor anno próbáltam.

koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás

(#1292) ImI87 válasza Tody56 (#1291) üzenetére


ImI87
őstag

Thanks :R

Már nagyon unom, egész nap prime, memtest.......... és mindez a ramok miatt.
A tököm kivan azzal, hogy 4 giga memót nem lehet rendesen húzni. :((( ha 4*1 akkor a lap nem kezeli jól, ha pedig 2*2 akkor meg alapból nem mennek 1100 felett. vagy ha igen, akkor szét kell feszelni mindent. nem ér annyit........ :(

ja és olyan verzió is van, hogy én vagyok gyökér, de azért 1 év alatt valami ragadt rám a koszon kívül is. :U (vagy inkább cyber-kosz :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#1293) viktor82


viktor82
őstag

Hello!ma megkaptam a formulámat össze is szereltem minden ok vista telepités és a végén lekapcsolt a monitor!reset,de semmi sem történik próbáltam bios resettel még az elemet is kivettem az sem segitett!És a diódák sem égnek kivéve a hdd ledet!
Rossz lehet a lap vagy más probléma lehet?Help! :O

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

(#1294) ImI87 válasza viktor82 (#1293) üzenetére


ImI87
őstag

ajjaj, ez nem hangzik jól...... :(
rutinműveletek megvoltak? csatik ellenőrzése, szerelés ellenőrzése, táppal minden OK, stb........ iktass ki minden nélkülözhető alkatrészt, próbáld meg egy ram-mal, vagy rakd át másik slotba! még megpróbálhatod jumperrel átrakni a másik bios-ra, hátha úgy jó lesz.
az fura, hogy telepítés után teljesen behalt. ha egyedül nem tudod megoldani, akkor irány egy haver, ahol ki tudod próbálni, vagy egy közeli "szervíz", ahol szintén ki tudják próbálni más cuccokkal.....

[ Szerkesztve ]

(#1295) TTomax válasza ImI87 (#1290) üzenetére


TTomax
nagyúr

a 333-at eröltesd,nekem minden lapomnál eddig az volt a legstabilabb....

(#1283) ImI87

kb két hete szállt el nekem is igy az SP3-as XP-m, "hall.dll nem található vagy sérült" hibaüzenet...nem tudtam megmenteni,nem is erölködtem sokat vele...ugyanigy tuning után... azota a 64 bites vistát nyuzom,azzal ilyen gond nincs... :U

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#1296) viktor82 válasza ImI87 (#1294) üzenetére


viktor82
őstag

Próbáltam más rammal mindegyik slotban más vga-val,de meg se mozdul és érdekes a ledek sem égnek!megpróbákozok még a másik biosal,de szerintem ez behalt!és olvastam a használati utasitást és a ledeknek zölden kell világitani mikor nekem mind sárgán égtek és a könyv szerint a cpu 1,5 feszt kap sárga lednél! :W

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

(#1297) virkir válasza viktor82 (#1296) üzenetére


virkir
veterán

Első indulásnál beállítottad a CPU feszültségét?
Mert ha 1,5V kapott nem biztos, hogy túlélte a telepítést.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1298) ImI87 válasza viktor82 (#1296) üzenetére


ImI87
őstag

Ha tényleg sárgán égtek a ledek, azok már "extreme" feszek voltak, ami nem biztos, hogy jót tett a többi alkatrésznek. :( Meg kéne nézni a többi dolgot, de reméljük, hogy nem lett bajuk. Az is lehet, hogy csak bekattant a lap. :U
De mialatt felraktad a win-t, azalatt is végig sárgán égtek? És pontosan melyikek?

TTomax: kösz, már belőttem 333-ra. :R

Majdnem kész vagyok a tuning-gal, zsírul megy az új proci. :C
Egy dolog nem tetszik, hogy az Nb-nek 530-as FSB-hez 1,28V-ot kell adni. Ez soknak tűnik, bár a ramok szinkronban mennek, ráadásul 2*2 giga, tudom, hogy ez így eléggé terheli az NB-t. Korábban azt volvastam, hogy 1,3V a max 24/7-re, tehát elvileg belefér, de azért szerintem sok. Szerintetek nem gáz? :F

[ Szerkesztve ]

(#1299) viktor82 válasza ImI87 (#1298) üzenetére


viktor82
őstag

Az összes a cpu,délihid memóriak!csak utána néztem a használati utasitást!viszont most a hdd ledden kivül egyik sem világitt!remélem a procit nem lőtte ki?Ez kb 5órán keresztül ment ,elinditottam a telepitést és csak 5ór a mulva jöttem haza beirtam a felhasználó nevemet és és a hardvert vizsgálta a vista mikor elaludtt a moncsi és azóta nem tudom ujraéleszteni ,elindul és csak a ventilek pürügnek max fordulaton és csak a táp lekapcsolásával tudom agyoncsapni!

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

(#1300) viktor82 válasza virkir (#1297) üzenetére


viktor82
őstag

Igen ez 5 órán átt annyi veszt kapott!megőrülök,ha kipurcant a procim is! :O

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.