Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoz1
aktív tag
Urak nagyon köszönöm az infókat, megtisztelő hogy foglalkoztatok a kérdésemmel...
Nem mindegy mit veszek ha már rászánok többlet pénzt...AMD_ok
Köszi a tanácsot láttam hogy neked is G27 van. Bevallom van ára de mivel itt van még a Logitech Formula force EX így ki tudok várni. Az OLX-en vagy Vaterán vagy vhol biztos előbb utóbb lesz eladó.
wolf033
Nem szeretnék 100 fölé menni. a Fanatec már elvakult ár lenne. Ahogy írtad 50 körül már jó lenne egy G27. Már láttam is 60-ért egy új cuccost. Azt írod hogy a bőr egy kicsit megkopott. Ez meglepett bevallom. Mennyit használod a kormányt? Mondjuk naponta vagy hetente hányszor milyen hosszan?
hermanyi
Azt írod hogy a váltó konzol már sajnos a G27 hez adott típus butított a 25 éhez képest. Ez hogy érted? Kivitelezésre, anyag minőségre vagy szolgáltatásban?
Az hogy halkabb lett az nekem nem gond. Fejhallgatóval nyomom, ott minden hang jobban kijön. Menetszél, gumihangok stb. Az asszony meg most is ki van a Logitech Formula force EX-től is mert hangos.
Nekem az a fontos hogy a kormány jól lekövesse az út és autó visszacsatolásokat. A fejhallgató miatt úgy sem hallom hogy csattog-e vagy sem...neilszab
Harapósabb?????
-
zozoz1
aktív tag
Urak egy kis tájékozódás hogy ki milyen kormányt használ és melyiket ajánlaná szívből.
Az ár részben mérvadó, természetesen nem akarok 100 ezres magasságban gondolkodni. De ha már cserélek kormányt akkor nagyságrendekkel jobbra gondolok. Egy kicsivel jobbért nem látom értelmét cserélni.
Most egy Logitech Formula force EX kormánnyal nyomom. Nem rossz darab 6 éve ezt nyüstölöm, de ide valahogy kevésnek tűnik nekem. Kicsit mint ha karcos lenne nem elég finom.
De lehet hogy tévedek?( Sokunk által egy állandó dilemma. Érdemes-e váltó konzolt venni. Hoz-e többlet élményt a három pedál? )
Minden észrevételt megköszönök.....
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Dabivantik #4875 üzenetére
De most látom feljebb már ketten ugyan ezért már szóltak neked!!!!!!!!!!!!!!!! -
zozoz1
aktív tag
válasz
Dabivantik #4875 üzenetére
Neked is szép napot mindannyiunk nevében...
Látom még nagyon újonc vagy. Csak pár jó tanács a tejesség igénye nélkül...Próbálj meg rendesen és helyesen írni. Még a cuccaidnál is össze vissza írsz.
Cigi BMWPopsiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ha linket raksz be, akkor integráld a szövegkörnyezetbe.
A linkről csak annyit. Igen valóban szép hangja van a Bömösnek. Itt minden autónak szép hangja van magához mérten. De itt nem nézők hanem "verseny pilóták" fórumoznak. Ha a fülkéből láttunk volna valamit még érdekes is lett volna.Nem kötözködök, csak próbálok segíteni....
További szép napot...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4869 üzenetére
Jövöhéten meg is lesz...
-
zozoz1
aktív tag
Gondolom a fizetős kiadások egy csomagban jönnek. Több autó pár pálya stb...
Milyen ármagasságban mozognak ezek a DLC kiadások?
Amúgy igazad lehet a modokkal kapcsolatban. Már találkoztam olyannal aminek a fizikája vicces volt.barcalaci84
"modokból meg vannak tényleg nagyon jók...pl ugye a Shelby is egy mod volt és úgy került be később a játékba, ahogy a Miura is hivtalos tartalom lesz..."
Muti hol vannak ezek a modok?
Amit küldtél linket az alső már kezd igen komoly lenni hangra.
Biztos van olyan itt aki szintén ült már versenyautóban. Az tudja milyen hangja van.
Mikor ki van belezve egy autó hogy minél könnyebb legyen, kárpit meg szigetelés mint olyan nincs. Rajta ülsz a csupasz alvázon, ami kőkemény csillapítókon ül, ezért olyan rázkódása van az autónak hogy a tömés kijön a fogadból. Alapjáraton az anyáig tuningolt motor fuldokolva jár rezeg körülötted minden. A kasztni olyan mint egy bádogdoboz visz és felerősít minden hangot. A difi hangja meg mintha egy csapágyas trolibuszban ülnél, miközben a váltó olyanokat csattan mintha fejbe vágnának.
Nos ilyen hangokat keresek....Itt a difi jól hallható bár túl erős...
Itt viszont szolidan de ott a difi gyönyörűen és a váltó is csattan finoman... ( ha valaki tud ehhez hasonló hangot az AC-be az jelezze)...
Amúgy ezt az utóbbi linket ajánlom végignézni mindenkinek aki tényleg szereti a versenyzést...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
#70869248 #4851 üzenetére
Most ismerkedek ezzel a játékkal, valahogy a látómezőmből kimaradt.
Igen azt kezdem tapasztalni hogy minden féle modatók vannak már ehhez a játékhoz is.
Kommerszesítik ezt is mint a RACE sorozatot. Miért engedik ezt?
Ráadásul pont a fizika ami egy játék hitelessége.
Amúgy egy olyan autót keresek aminek a difije búg, a váltója csattog, a motor meg üvölt.
Még a jó öreg GTR evoban voltak ilyen autók, de évek óta eltűntek.
Ültem igazi versenyautóban. Azt a hangot keresem, de itt sem lelem... -
zozoz1
aktív tag
válasz
N€T0X|N #4848 üzenetére
Már néztem úgy 30-40 euro körül mozog. Meg fogom venni mert online csak úgy lehet versenyezni.
Gondolom steam-on keresztül vettétek.
Amúgy a AMD_ok féle Corvette-nek érdekes van hangja és jól műkszik.
Corvette-hez hűn jó röfögős hangja van. Meglepően kezes bárány az autó.
Ha ennek van hangja akkor a többinek miért nem az rejtély... -
zozoz1
aktív tag
N€T0X|N
Jack@lUrak hogy ha arra céloztok, igen virágboltos A.C.
Tudom ez itt lehet hogy szentségtörés de a Race07-et is előszőr "kipróbáltam" utána vettem meg.
Nemrég került a kezembe ez a játék most tesztelem. Ki akartam próbálni pár autót a vezethetőség miatt de akkor a virágboltoson ez nem műkszik ezek szerint...
Azért köszi a segítőkészséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- gerner1
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest