- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
válasz
Revolit #1120 üzenetére
Én nekem a kezemben a és a lábamban több száz óra szimulátorozás (és nem autós játék) van, ugyanis az rfactoron "nőttem fel" úgymond. 4 év komoly online ligázás után megvettem az rfactor 2-t ami egyelőre még béta verzióban van úgy hogy áttértem egy másik-ra ez lett az assetto. Bátran kimerem jelenteni hogy ha nem is a legjobb, de átlag user számára az Assetto az egyik legjátszhatóbb szimulátor. És itt van a siker kulcsa. Hogy játszható. Az iracing alapban egy iszonyatosan fejlett sim, de egy átlagos embernek aki napi 1-2 órát szeretne kikapcsolódásképpen játszani egy játékkal, szerintem túl összetett, bonyolult és nehéz, nincs benne annyi sikerélménye mint egy assettoban. Persze egy igazi versenyzőnek meg az assetto "komolytalan"
Gyakorolni kell, soha ne arra menj hogy a leggyorsabb időt fusd, hanem hogy begyakorold a féktávokat, kanyaríveket, kigyorsításokat, és akkor gyorsabban fogsz fejlődni. Senki nem születik pro-ként, de a ez a játék képes arra hogy pár hónapon belül, komoly fejlődésen keresztülmenve, éles online versenyeket tolhass harcolva a legjobb helyekért egy kiváló játékélmény mellett. Gyakorolj mert hamarosan jön a multi, és az egész proharderes assetto-s bagázsnak kötelező jönni majd versenyezni
A fent leírtak az én szubjektív véleményemet tükrözik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest