Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• guftabi96

addikt

válasz makai #8299 üzenetére

Nem igazán értem a kérdést.
    Nyilván azért vannak feltöltve a modok, mert működnek :D (persze néha van kivétel, na meg ott vannak a nagyon régi modok).
    Ha arra gondolsz, hogy multiban működnek-e, akkor igen. Ha olyan a szerver, akkor ugyan úgy működnek ezek is multiban, mint a gyár tartalmak.

Egyébként ettől a büntetési rendszertől még mindig falnak megyek... Hihetetlej, hogy ezt nem lehet normálisan megcsinálni.. inkább csináljanakcsak 2 Porsche pakkot, csak ezt szegeljék már össze.
    Példa: tegnap Imolában a sikánból kifele megforgattak.
    Ahogy fordulok meg, lementem a pályáról (ott a műfű, ami mindenki rámegy egy kicsit, na azon egy picit túlmentem fordulás közben), és még kaptam egy 5 másodperces büntetést is.
    Másik futam, szintén Imola. Utolsó balkanyar. Beszúr a gyerek bal oldalról, de olyan messze volt, hogy csak a kocsi hátulját találta el. Ellenkormányzok jobbra, de egy kicsit lecsúsztam a pályáról így is. Természetesen jött az 5 mp...
    Barcelona, utolsó szektor, az utólag berakott jobb-bal-jobb kombináció.
    A balos után összeakadt a két előttem lévő, beletapostam a fékbe, meg elrántottam a kormányt jobbra, hogy ne menjek beléjük. Természetesen itt is 5mp.

Új hozzászólás Aktív témák