Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#70869248 törölt tag válasz  proof88

üzenetére proof88

üzenetéreNagyon is, pár dologra azért készülj fel az rF után. 
 Nem az az rF megszokott jó és kézenfekvő dolgok vannak, itt App-k vannak amik jók vagy sem, ezek vannak.
 Nem fut annyira simán mint az rF, cserébe viszont jobban néz ki.
 Az online része is teljesen más.Cserébe viszont qva jó  
 Nagyon jó autókezelés, nem minden autónál, de a jobbaknál hála az égnek igen...nagyon jó.
 Mittomén az arány mondjuk 50 autóból 40 jó...és ez briliáns arány, a maradék meg kicsit orrtolós, vagy nehézkes vagy mittomén.
 A modautók 90%-nál, még ha jó is, valami szvsz meghal...ez főleg a hátsókerekes autókra igaz, elcsábulva körözgetsz egy modautóval, majd utána visszaülsz egy gyári alap autóra és minden olajozottabban működik.
 Ezért bár nekem is bent van 153 autó a gyáriakkal együtt, a nagy része csak mint modell érdekes, vagy egyéni sorozat kialakítása miatt van ott.Tehát készülj fel hogy rF-ről váltva sok minden furcsa lesz, de ez van...én már letöröltem minden rF cuccot (pedig a DRM hangja...argh, nincs Historix sem, és más jó dolgok), csak ezt használom 480órája.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest