Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1802) Vikus


Vikus
tag

Esetleg ha valaki találkozott már vele....
Gondoltam ma megyek tovább az új DLC story-ban, elértem a 4-ik törpe óvóhelyet is.
(bocs spoiler! - Itt található ez a set )

a Hreidmar's Crused Armor Set-ről van szó.

Amint váltottam set-et, pár perc és totál befagyott a játék. Kép beáll, semmire nem reagál semmi. PS4 pro-n tolom, szóval ilyet még nem tapasztaltam játéknál. Gondoltam ok. Hard reset, majd újból próba, háta. Nem spoliereznék a set-el kapcsolatban, de gondoltam akkor marad a régi és transmoggal váltom az új kinézetre.
(ilyenkor még nem tudtam, hogy mi lehet a gond).
Játék folyt. köv. majd kicsivel később ugyanez a szitu. Totál befagyott a játék. Kicsit elkezdtem parázni, hogy a konzollal lesz gond, mert már nem mai, és van típushibája, úgyhogy eléggé kétségbe estem, hogy haldoklik a masina. Vagy az utóbbi szoftverfrissítésre gyanakodtam még.

Viszont olvasgattam a neten és elég sokan panaszkodnak platformtól függetlenül, hogyha ezt a set-et felveszed, totál kifagy tőle a játék. :U Volt akinek másik, az új DLC-s set-ekkel is ugyanezt produkálja.
Szóval ha esetleg még nem tartatok ott story-ban, szerintem érdemes hanyagolni az új set-eket, míg nem érkezik rá valami javítás.
Vagy volt már valaki aki végigvitte és nem volt semmi gondja? Vagy bármi más hasonló tapasztalat? Itt még nem olvastam róla, hogy bárkinek lenne vele baja.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.