Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Kb minden 4. meccsen kidob, aztán várhatok, hogy újból engedjen játszani.
NEM megy ez a stressz teszt a játéknak...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Vannak MODok a játékhoz, mint pl. a World of Tanks-hoz?
-
KisApám
addikt
Ennyi retard debil ostoba csapattársakat...
egész nap mondhatni folyamatosan vesztek.Összességében eddig a nyerési rátám siralmas. Köszönöm is Nekik.
Sok csata 0-10, 0-9 eredménnyel.
Armored Fighting Vehicle-el szoktam játszani, de néha 2x annyit sebzek, mint a Main Battle Tanks-ok.45% a WinRate (!!! ), 51 csata után,
DE
a Kill to Death rate 66-34 és a
Damage ratio pedig 60-40.Azaz csaténként átlagban kb. 2 tankkal végzek és jóval többet sebzek, mint amennyit kapok.
DE sajna nem segít, ha olyanokal vagyok egész nap összerakva, hogy valami katasztrófa.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz MinionFlasH #4195 üzenetére
Hasonló a véleményem
Főleg az arty terén. Amik nem igazán arra lettek kitalálva, hogy tankokat lőjennek ki.
Éppen ezért jó az AW-ban, hogy mondhatni egyáltalán NINCS full HP-ról arty kilövés (talán 100-ból 1x).
Valamint nincsennek STATBZIK... aza nyílvános statisztika és az alapján történő NOOBozás.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Hol lehet azt a csapattársat feljelenteni (AXOUL), aki az utolsó megmaradt játékosnak (én, aki XM800T-vel játszott), folyamatosan jelentette a pozícióját az ellenfélnek???
1-7-re vezetett az ellenfél, és nem tetszett neki, hogy a T-62, M60 és Leopárd tankokra nem mentem rá egyedül. Szerinte az nem volt becsületes, hogy nem lövettem ki magamat, hanem elbújtam, és ahogy tudtam lőttem a végén...
Azt írta, hogy "useless", használhatatlan játékos voltam...
Nos nézzük (AXOUL, aki jelentett, és aki szerint rosszul játszottam, szerintetek hol található???):
Ebben a játékban vissza lehet nézni a csatát???
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A játékot vissza lehet nézni - replay - mint a WoT-ban?
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Nekem eddig hibátlanul fut a játék... szerencsémre!
-
KisApám
addikt
Lehet, hogy majd benézek
51 csata után így álltam:
45% a WinRate, Kill to Death rate 66-34, Damage ratio pedig 60-40.104 csatánál:
54% WinRate, Kill to Death rate 66-34, Damage ratio pedig 61-39.Az Object 155, ami lehúzza az egészet. Az egyetlen prém tankom, de szerintem a legrosszabb WinRate-val.
No meg a legelején mire megszoktam egy tankot, vettem a következőt (TIER lépések) és léptem tovább. Néha nehéz átállni.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Megtaláltam számomra az eddigi legszarabb tankot - LAV-300.
Álcaértéke nevetséges, gyorsasága, fordulékonysága is röhejes... utálom.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Ez a játék ennyire HALOTT???
Minden tanknál krva sokat kell várni, hogy csatába rakjon...
Talán délután jobb lesz...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Mostanság sokszor a PVE-t tolom, fejlesztem a tankokat.
DE ennyi értelmetlen bázisfoglalós meg berohanok középre és hamar kilövetem magamat agyamentet mostanság... mit csinálhatnak rendes csatában 15-15 ellen?
Bár köszönet nekik, tegnap 8 PVE meccs alatt átlag 12 tankot lőttem ki (20 kilőtt tank volt a legtöbb 1 PVE csatában, 11 000 sebzéssel), ami sok-sok XP-vel jár, nekem.WoT tapasztalat ON, no meg pályaismeret is.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Még mindig nem értek jó pár játékost PvE-ben...
A PvE-ben főleg az XP meg egy kis pénz gyűjtése a lényeg, szerintem. Meg hogy élvezzük a játékot kicsit úgy, hogy gyakorlunk a tankkal, ismerkedünk pályákkal.
Erre mit csinálnak egyesek??? Befoglalnak... sok értelme van.[ Szerkesztve ]
-
-
KisApám
addikt
Beikszeltem, megkaptam elvileg a prémium 1 napot (DAY 6 - 1 day of premium), ami kezdőlapon van.
DE NEM... a játékba lépve nem mutatja, csata után sem prémiummal számol.
Nem értem... hogy van ez?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Hosszú relaxáló PvE meccsek után, a győztes csatás küldik miatt, újra elkezdtem a PvP csatákat.
Már emlékszem miért hagytam abba... a sok meg nem mozdulok "játékos"... 0 sebzéses BOTok... szemben az ellenség, de ó jaj, annyira "okos" vagyok, hogy az oldalamat mutatom neki és úgy vívok csatát...[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Elfelejtettem játszani, vagy mi...
Amióta bejött ez a misszós küldi, hogy nyerj 50-100-150 csatát, azóta ma is pl. 11-ből 9 verség, majdnem hozza az átlagot a kezdete óta. Ilyen 8-5-ről bukók, vagy 0-8 vagy 0-11 vereségek.
Ki érti ezt...[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz weres78 #8886 üzenetére
Én is becumiztam, úgymond jönnek a 0-11, 0-8 csaták megint.
És látszik, hogy hiába játszik valaki legalább 100-200 csatát, még sem fog fel semmit az egészből.
Pl.: adott én szegény Type 59-ben, aki mostanra már megtanulta, hogy egyedül játszik 29 másik ellen, DE...
adott 1 db másik ellenséges Type 59. Én kicsit kevesebb HP-val rendelkezem, de hát mondom mögöttem ott van 2 db LAV-150, és pont a Type 59-et próbálják fedezékből kilőni, nem megy nekik. Mentem, forgattam az ellenséges Type 59-et. A 2 db LAV-150 mit csinált? Meg NEM mozdult... pedig oldalba kaphatták volna nyugodtan és kész... 5 perc múlva ugyan ott pusztultak meg, pedig az a tank olyan "lassú", mint tudjuk...
A lényeg: agyatlan, NEM gondolkodó, max homokozni képes játékosok tömkelege (beállnak hátulra valahová TOP TIERként is és majd ők legyőzik egyedül az ellenfél maradék 10 játékosát). Mint a WoT :-)
Bár ott mondjuk egy TIER V light-al egy TIER V-VI harckocsi oldalát be lehet lőni. Itt van olyan light, amivel nem. Vagy túl messziről próbáltam?[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
És megint, pedig 2 napot kihagytam, folytatódik a 0-9-es sorozat...
No meg a jó csapat:Pl. a Titta nevezetű az M41-ben lehozhatta volna a csatát, ha nem hátul bujkál egy bokorban és megvárja, míg rámennek és kilövik. Amikor észrevették, akkor sem mozdult, az oldalát mutatva elvolt...
Amikor rámjöttek a végén 3-an, nyugodtan előrébb csúszhatott volna és szétlövöldözi az ellen seggét (! - nem igazán pattant volna, mondhatni minden lövés találat) de NEM[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Mai tapasztalatok?
Nekem eddig:
0-9
0-11
6-0 (és végre...),majd
0-5
0-1
0-10
0-11[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz bypass|HUN #9126 üzenetére
Én ma próbálom megcsinálni CSAK a napi 5 nyertes csatámat.
FENT láthatod az eddigi eredményt.
BÁRMIT csináltam az elmúlt 4 napban, mióta ez az 5 napos valami illetve az 50 nyeréses izé van, azt kapom amit fent látsz...
Folytatom:
megint 0-10[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Úgy látom, hogy az AW kicsit elvetette a súlykot.
Aki megvette a WZ-1224-et, az nagy köröket tud menni... elölről nevetségesen nehéz beütni. Szerintem.
Jéééé: 8-0...Amúgy az 5-ös és 50-es küldik ELŐTT 57%-es volt a Winrátám. Azóta csakis lefelé... Napi szinten 10 csatából 7 bukó.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz bypass|HUN #9129 üzenetére
Olyan kevesen játszanak az AW-val, hogy én biztos vagyok benne, hogy rengeteg BOT van...
El nem tudom képzelni, hogy pl. velem ez történik, amit írok: 0-11,0-9,0-10,0-6,0-5 csaták folyamatosan.
1 hete teljesen elfelejtettem játszani? Ez van.
Artival többször vagy első, de legalább az első 3-ban benne vagyok???
Most pl. 2x egymás után Artival TOP damage és első helyezett... MI VAN???[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A heti 50 nyertes csatás misszió esetén az AW-nél a misszióra lévő 7 nap Hétfőtől Vasárnapig van?
-
KisApám
addikt
Megcsináltam azt a 3x50-es küldetést.
Mi is érte a jutalom? Látnom kellene a garázsban?
Megkaptátok már?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest