Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFoxyX
tag
Arty-ról vélemények?
Itt az enyém:
Tegnap sikerült megszereznem az M109-et. Egyenlőre nagyon bejön. Egész gyors, jókat lehet vele sebezni.
(főleg hogy a sok buta még a jelzés ellenére sem képes megmozdulni Oo)
Annyi bajom van vele, hogy kevés XP-t kapok. Volt olyan kör ahol 2500at sebeztem és mégis XP-ben csak középen voltam. Hiába én sebeztem a legtöbbet. Vagy ezt az XP hiányt kompenzálja majd a füst és a fény gránát? (M109 csak füst van)Füstnél azt se tudom hova kell lőni :S Csapat társra vagy ellenségre esetleg közéjük? Hogy működik ez?
Egyébként nagyon bejön az egész. Ahogy láttam másnak is mert nagyon sokan álltak vele sorban.
Nagyon jó ez a counter arty dolog is. Mikor a friss WoT-os játékos csak ül és lő aztán meg csodálkozik mikor kilövöm
Szokásos dolgok sajnos itt is megvannak mikor kilövök valakit. =( Kapjon rákot anyám stb stb..Másik arty ágat valaki próbálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szokásos dolgok sajnos itt is megvannak mikor kilövök valakit. =( Kapjon rákot anyám stb stb..