- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
+1
Igen, nálam is van. Lehet kombinálni is őket. ESPhome is tudja kezelni mindkettőt.
WLED elég sok frankó dolgot tud, szegmenseket lehet beállítani, van rengeteg gyári effekt, lehet pl. PC-ről vezérelni (ambilight, egyik első digitális led projectem volt). Több WLED-et lehet szinkronizálni, erről brutál YT videók vannak... néhányan nagyon dúúúván mindenre is pakolták. Jah, kimaradt, h WLED is tud RGBW-t is, meg a cool+warm white szalagot is vezérelni. + infó még, hogy nem kell megszeppenni, ha valamelyik az adott vassal nem működik. ESP8266 NodeMCU-val a 0.85-ig vissza kell menni, az kezeli. -
Őszinte leszek, azt hittem, a WLED az w mint WS. Az oldalukon az első mondatig olvastam:
A fast and feature-rich implementation of an ESP8266/ESP32 webserver to control NeoPixel (WS2812B, WS2811, SK6812) LEDs or also SPI based chipsets like the WS2801 and APA102!
Mindig tanulok itt valamit -
gyapo11
őstag
Nekem volt XP-m ssd-n, és nem volt trim, mert az oprendszer nem támogatta. Win7 már igen. Nem lehet, hogy a Raspberryn futó oprendszeren múlik a dolog?
Másrészt a trim csak az írást gyorsítja, inkább a wear levelinget kellene megoldani sd-re, és akkor annyit bír mint az ssd. -
Janos250
őstag
Ezen a panelon van egy 3.3 V-os fesz szab, ezért a csatlakozón 5V-os táp kell neki, és a led nem a fesz szab. után van bekötve.
Az újabb gyártásúra már nem is rakták be a ledet, símán üresen hagyták a helyét. Sokat nem tököltem vele, részleteket nem tudok, mert nem volt még rá időm, félre van téve jelenleg a megcsinálandók közé. -
krisztianAMG
senior tag
&happy555, &DrojDtroll
Köszi mindhármótoknak! Igazából nem voltak félelmeim, csak beírtam az eBay keresőjébe, hogy Arduino Mega, kerestem egy szimpatikus eladót/árat és megrendeltem. És csak utána vettem észre, hogy csak Arduino compatible.
Egyébként 10 nap alatt ideért, és egész jól is néz ki. Még van hátra néhány vizsga, aztán nekiesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest