- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Köszönöm minden kedves szakinak a segítségét!
Úgy tűnik, hogy a táp okozta a gondot. Ismét összeraktam csak a drivert és a motort és akkuról adtam neki betápot. Üresen hagytam a bemeneteket és akkor sem jelentkezett az a halvány visszajelzés!
Azután teljesen összeraktam az egész rendszert és úgy sem jelentkezett a hiba! Mivel mechanikusan és (most már) elektromosan is minden rendben van, így egy újabb kérdésem lenne: készítettem egy nagyon kezdetleges egyvonalas rajzot Paint-al a lényegről! [kép]
A rajzon feljelöltem egy A és egy B pontot! A kérdés pedig kézenfekvő: melyik vezetékszakaszt hosszabbíthatom meg, ha a motort távolabb szeretném vinni (6-10Meterre) a vezérlőtől?
Nyilván mindkét megoldáshoz valami árnyékolt kábelt használnék, megelőzvén a környezetemben a nagyfrekis zajok szórását!
A -esetben valószínű, hogy a driverpanel bemeneteire lehúzóellenállást kell alkalmazni az esetleges zajok kialakulása miatt?!
B -eset lenne a célszerűbb
Szerintetek melyik lenne a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest