Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Nagyjából úgy gondoltam, hogy 10 óra alvással számolva 10 órát lenne gyengébb fényerőn, 14 órát pedig max-on. Persze előfordul, hogy nappal filmet nézek, leengedem a redőnyt, így akkor is leveszi a fényerőt, de ezt ne számoljuk bele, maradjon a 10-14 min.-max. arány.
(#992) tvamos: köszi.
Persze, mindenképp rakok föl ide képet (persze ha 5 éven belül elkészül
), hogy mit szóltok hozzá, milyen lett.
Múlt hétvégén (hétköznap koleszban vagyok, tanulgatok) már az alap mdf-lapot kimartam, mert kifurkáltam a led-ek helyét, most már csak várom, hogy megjöjjenek a led-ek, az óramodul, meg az lm2596.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Persze, mindenképp rakok föl ide képet (persze ha 5 éven belül elkészül
), hogy mit szóltok hozzá, milyen lett.
Múlt hétvégén (hétköznap koleszban vagyok, tanulgatok) már az alap mdf-lapot kimartam, mert kifurkáltam a led-ek helyét, most már csak várom, hogy megjöjjenek a led-ek, az óramodul, meg az lm2596.
ekkold