- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Melót nem vállalok, de leírom, én hogyan csinálnám.
Nem PI, hanem egy ESP (32, vagy 8266) kezeli a reléket, és a gombot. Az ESP a lakásban lévő WiFi-re kapcsolódik, innentől kezdve egy újabb ESP, vagy telefon WEB-en, vagy bármi tudja kapcsolni. Olcsóbb, és homogénebb.
Ennek módosított változata:
A relé egy Switch ON OFF (SONOFF) basic relé. Ezen fut egy WEB szerver is. Ez a SONOFF kapcsolódik a WiFi-n keresztül a netre. A WEB szerver igen egyszerű: gombbal ki/be kapcs. Telefon, vagy akárhány egyéb eszköz pl. Arduino, PI, PC, stb. tudja kapcsolni.Ez utóbbi nekem a laborban egy készülék fűtésszabályozásán a SONOFF megjelenése óta működik. (Nekem ezen némileg bonyolultabb WEB lap fut, a több funkció miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest