Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Hyperion
üzenetére
Én sok relét használtam már (egyes, kettes, négyes és nyolcas egységben is), de még egyikkel sem volt probléma. Pedig van ami ténylegesen kapcsol 10A-t. (és a relén ez a feltüntetett max).
Az egyik ilyen egy nagy (régen távirányitható) elosztóba van bele épitve és a relék szépen kapcsolgatják az aljzatokat prioritásnak megfelelően, majd ezt idén megcsináltam valakinek egy nagy IP dobozba is. Az egyik relé itt 11A-t kapcsol. (e mellé került egy hőkioldó is, ha mégis megpróbálna kigyulladni
)Ha ez valakinek nem megbizható, csinálhat kapcsolást triakkal, mondjuk ott nincs akkor NC NO kimenet, ott ezt programból kell megoldani.
Igy én simán betenném (persze azért szervizelhetően) álmennyezet fölé a reléket.5V tápnak teljesen jók a fillérekért kapható USB töltők. Van 1A és 2A-es is. Az mind kapcsoló üzemü és elég stabilan kell 5V-t adjon, hogy ne tegye tönkre a telefonokat. Azaz, ha azoknak jó, akkor az az arduiononak is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen videókártyát?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
ekkold