Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Hyperion
üzenetére
Én sok relét használtam már (egyes, kettes, négyes és nyolcas egységben is), de még egyikkel sem volt probléma. Pedig van ami ténylegesen kapcsol 10A-t. (és a relén ez a feltüntetett max).
Az egyik ilyen egy nagy (régen távirányitható) elosztóba van bele épitve és a relék szépen kapcsolgatják az aljzatokat prioritásnak megfelelően, majd ezt idén megcsináltam valakinek egy nagy IP dobozba is. Az egyik relé itt 11A-t kapcsol. (e mellé került egy hőkioldó is, ha mégis megpróbálna kigyulladni
)Ha ez valakinek nem megbizható, csinálhat kapcsolást triakkal, mondjuk ott nincs akkor NC NO kimenet, ott ezt programból kell megoldani.
Igy én simán betenném (persze azért szervizelhetően) álmennyezet fölé a reléket.5V tápnak teljesen jók a fillérekért kapható USB töltők. Van 1A és 2A-es is. Az mind kapcsoló üzemü és elég stabilan kell 5V-t adjon, hogy ne tegye tönkre a telefonokat. Azaz, ha azoknak jó, akkor az az arduiononak is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Logitech z5500 5.1
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
ekkold