- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #8873 üzenetére
Nem egészen. Hanem, hogy a flash memóriának fixen le vannak fogva azok a portok, amin pl az UART2 is van. AZ UART3 használata adott, csak azt hittem a feladathoz kettő UART port fog kelleni külön a GPS-nek és külön a SIM-nek, plusz a programozó port ugye. De ez a 2in1 modulokkal nem játszik szerencsére.
Apropó, kinyírtam az egyik vezérlőmet fordított usb polaritással, így felmerül a kérdés ki honnan veszi az ESP32-ket? Ali-n a legolcsóbb rev1-es lap amit eddig találtam 7 font.
Mindenképp ez a WROOM32 DevKitC-vel megegyező lábkiosztás kell, vagyis a kevesebb lábú NodeMCU jellegű ESP32S lapok nem jók.
(Hmm vagyis hát már van kész nyák tervem és legyártott nyákom a DevKitC-hez, de nagyon szemezek a Wemos Lolin32-vel is, amin van Lipo akku töltő és keskenyebb is.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest