- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Mindkettőtöknek köszönöm szépen hogy ilyen segítőkészek vagytok. Ez elég érdekes, sokkal de sokkal egyszerűbbnek találtam a dolgot.. Első találat ebayen a microphone for arduino, másik érdekesség hogy több tutorial videóban is használnak hasonlót.
Megmondom őszintén én teljesen ismeretlen tereped evezek mind elektronika mind arduino téren, és csak egy kis "mókázást" szerettem volna ledet zenére varázsolni arduino segítségével, de akkor úgy néz ki a dolog hogy ez nem lesz okés?
Nem vágyok arra hogy írjak bonyolult kódokat (még) , de vhogy elkell indulni ilyen téren is, gondoltam keresek egy király kis kódot összedobom a hardvert és mehet a buli.
Aa alábbi rendszert és az alábbi kóddal akartam megvalósítani, a kód le is futott, és mintha működne is, csak a mikrofon potméterével állítam az aktuálsi hangerősséget, szóval elég furi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Max
- Formula-1
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged