Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
EBay -ről vettem, és egy darab szállítással valóban nem sokkal olcsóbb a Conrad -os 4eFt -nál, de ha többet vesz az ember már jóval kedvezőbb.
Az én órám egyelőre csak "deszkapanel" formájában van meg, szintén DS3231 -et használok, tettem rá gombokat amivel lehet az időt állítani, sőt bluetooth modult is, így android -os telefonról is állítható az idő.
De vannak esetek szerintem, amikor ezek sem elegendőek. Pl. ha az óra mondjuk egy buszváróterembe kerül. Oké, beüzemeléskor pontos, rendben. Aztán hónapokig, esetleg egy évig egész pontos, rendben. És azután ? Biztos hogy egy év után lesz olyan a helyszínen, aki még emléxik rá hogy van az alján 3 pici gomb amivel pontosíthatja ? Vagy biztos meg lesz még a telefonján az alkalmazás ? Ilyen meggondolásból akarnám - mintegy biztonságképpen - még a dcf modult is beizzítani.Az "egy kis átalakítást végzéséről" a DS3231 panelon írnál pár szót ?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi.
ekkold