- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
gyapo11 #7284 üzenetére
Szerintem folyamatosan megy a stream függetlenül a tartalmától és a pc oldali szoftver dönti el a 0/1-ekről hogy mit kezd vele - a rajta lévő CY7C68013-ben lévő 8051 mag szerintem nem elégséges szoftveres elemzésre, épp csak az alap I/O funkciók ellátására alkalmas...
Ha aida-val nézed az eszközök > usb eszközök rovatot akkor ott látod majd hogy hogy épül fel, mi miből származik. Dugj sorban a portokra egy felismerhető nevű eszközt, és akkor látod hogy melyik port melyikkel osztozik az erőforrásokon... Egyébként olyat is tapasztaltam már egy notin, hogy a natív portokon xarakodott a saleae, de egy adott hub chippre épülő hubal meg szépen ment - szóval lehet valami kommunikációs időzítési problémák jönnek elő ilyenkor, amin ronthat de akár segíthet is egy köztes pont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest